Karışık ve Basit Msn İletileri

Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
Karışık ve Basit Msn İletileri

♥ Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim......! ♥ Sev öyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur

SEnsiz qeceLER haram, SabahLAr qünah Bna!!

Bn küçük Bİr kızıM oyunckLArımı aLırsns SizinLE oynrM!!

Sna oLan sevqmi daqLARdaki kocMn kayaLAra yazDm inş. o KAyaLArdn biri KAFana düşER de SEni sEvmek Ne kdr ACı VERio anLARsın..

qidén déiL, kaLandr térkédén.. qidén dé ßu yüsdén qitmi$tir zatéénNn..

SEnn unutMM için öLDrseLER biLE, KArşıLık oLrk dünyAyı VErseLER biLE daracaqı Kurup İdam etSELEr biLE sendeN bşKAsını asLA

Bİr ufacık ilqiYİ aŞk, İki LAf eDEni dost SNma
AŞkımız,tarZImıs , psİkopat oLmms; FArkımıs Yatam Sustururus Ya kaN kusturrs Bu aLEmde Ne kuraL tanırs Ne kraL!!

belKi bir qün.. bnde BRİisni seVBLrm??

Bİrisne SEni SEivorum DMe fırsAtını Hİç kaçırma...

aqLAsm yaLvarsm BİrŞEy FArk ETmes!!

BEni Sevmek İçin proqramLAnma dEvreLErini YaKArım

SEn çıTırsın En basitİnden kırıLırsın

♥ Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş.. ♥ Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın. Vefasız Aşkım...

♥ Dünya döndükçe sen hep bana DÖNMEYE. Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE. Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE. Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun... ♥ Alsalarda şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden. Çalsalarda haberim olmadan seni kalbimden. Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden. Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen.

♥ Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez. Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez... ♥ Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.

♥ Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA!

♥ Bunca acıyı çekmez hiç kimse ve bunca ölümden kolay dönülmez bu kadar sevmeyince.. ♥ Öyle kolay değil benden kurtulman, hesabım bitmedi daha seninle, öcümü almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. ♥ Seven Ben Sevilen Sen Ağlayan Ben Ağlatan Yine Sen.!!!

♥ Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi --------im kibrit bile çakmam!! ♥ Aşkımız için kan dökmemi istiyorsan sana dünyanın şah damarını keserim illede senin kanın olacak diyorsan mühim değil ben seni toprakta da severim.
♥ BIR AVUCTU ARADIGIM, YUREGIMI KOYACAGIM, BIR CIFT GOZDU, GOZUMDEN SAKINACAGIM BAKMAYA KIYAMAYACAGIM. NE SAIRLEIN MISRALARINDA NEDE PICASSONUN MONALISASINDA.

♥ YURUYORUM YINE SOKAKLARDA, YAGMUR YAGIYOR SACLARIMA, SUZULUP KARISIYOR GOZ YASLARIMA, DAYANAMIYORUM YOKLUGUNA, GEL GOTUR BENI UZAKLARA.

♥ AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK.

♥ GECE YORULMUS OTURUR BASUCUMDA, YALNIZLIKSA UYUYA KALMIS YATAGIMDA, GOZ YASLARIM BIR ARKADASTAN ODUNC, AGLAYIP GERIVERECEGIM...

♥ GONUL ISTERDIKI CAGRILARIMIZA CAGRI ATILSIN. GONUL ISTERDIKI SEVDIGIMIZ ARASIN! HERNEYSE GONUL BUNADA ALISIRSIN!

♥ yalnizligin boylesi hayal etmek bile mumkun degil, ama gercek, hayalin otesinde. Bir su damlasi yalniz bir okyanusun icinde, oysa binlerce damlayla ic ice!

♥ issiz basi bos deryada geziyorum. Yalnizligin adini senin adinin yanina yaziyorum, yaziyorum durmaksizin, haykiriyorum dunyaya bicaresizligimi!

♥ kendimize uzak bir ruzgariz biz, uzerine kus konmayan agaclar gibi durdugumuz yerde olur gideriz. Bir baska alemde kendimiz olmadan eseriz.

•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?•

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!

×÷•.•´¯`•)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥Å ÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(•´¯`• .•÷

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...

Geri