Selam dostum, öncelikle yeniden geldin buralara, hoş geldin. Hem foruma hem de Adana'ya. Uzun süren sanal dostluğun üstüne seni evimde ağırlamanın, sokaklarda birlikte yürümenin, ailem ile tanışık olmanın, arkadaşlarım ile iletişim kurmanın ben de oluşturduğu büyük mutluluğu bilmeni istiyorum.
Bir kardeşten farkın yok benim için, ince ruhun, nezaketin için teşekkürler. Seninle zaman geçirmek, hiç yabancılık çekmeden kaynaşmak o kadar güzel ki. Sanaldan insanlara güvenilmez, tanışık olunmaz laflarını boşa çıkaran dostluğumuz bence harika. Önemli olan bir insanla nerede, nasıl tanışık olduğun değil, kiminle tanışmış olduğun sözünü haklı çıkaran birisin.
Ailenin bir ferdi gibi uyum sağlaman, saygılı oluşun, sevgi gösterilerin muazzam. İnsan ilişkilerine dair kendini böyle güzel geliştirmiş olman beni şaşırttı açıkçası.. gittiğimiz her yerde her ortamda tavırların ile çok iyi iş çıkardın. Bunları neden yazıyorum, seni tanımayan ve kafası karışık insanlar için bir referans olmasına vesile olmak istiyorum.
Bugün yine görüşeceğiz, birkaç bira ile öpüşüp sohbet ederiz, derinlere dalıp devrimci ruhumuzu açığa çıkaralım, umarım seni güzel ağırladık ve mutlu oldun.
Arkadaşım, dostum olduğun için sana teşekkür ederim.
Son zamanlarda üst üste bunu dinliyorum, sana da atayım.