karakteristik ses tonu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Haluk Bilginer gerçekten müthiş bir ses tonu var ha birde burdan biri var zannımca benden başka kimse duymamıştır sesini Yarabbi o nasıl bir ses kafayı yedirtir insana :) isim veremiyorum tabiki

Nerede ne konuşacağını da biliyorsa etkileyebilir.

Allah'tan benim sesim çok iyi ya
Duşunsene böyle nadide bir tipten Kerimcan Durmaz sesi çiktiğini

Var öyle biri mük bir ses tonu var.. İlk duyduğunuzda yok artık dedirten..

Biri vardı nicki aklıma gelmedi gelince söylerim

Şu anki bulunduğum birime başladığımda, o dönemki şefim ve aynı zamanda arkadaşım, birinden hoşlanıyordu ve zaman zaman bahsediyordu. Ben adamı görmedim çünkü o dönem pandemi dönemiydi ve vardiyalı çalışıyorduk, henüz denk gelmemiştik. Neyse artık o vardiya dönemi sona erdi, bütün personel birleşti. Görmediğim personeli de gördüm, buna o bey de dahil. Ben de arkadaşımdan dinlemişim, adamın akademik kariyeri müthiş, ailesi köklü ve babası eski bir siyasetçi. Neyse çok karizmatik anlatıyor. Adamı gördüm, gerçekten allah sevdiğine bağışlasın çok yakışıklı bir adam. Dedim kız haklıymış. Sonra… Sonra adam konuşmaya başladı. Efenim arada bir Ankara şivesine kayan bir konuşma ve ses tonu hiç arkadaşımın anlattığı karizmaya uymuyor jfjfj hayat şaşırtır hep zateğğnn kfjf Neyse ses tonu her şey değildir(çünkü insan sesini değiştiremezdir, napsındır) ama yine de bir şeydir… diksiyon ise her şeydir:d

Benden bahs ediyorlar..hiç üzerinize alınmayın…..

Ses tonum ile bir kaç hatıram:

Eskiden bankacılık işlemleri telefondan yapılırdı. Ben de bir gün Banka'daki görüştüğüm hanım efendi ile tanışmaya gittim. Bana dedi ki, ben seni daha yaşlı biri olarak hayal etmiştim. Tabiki bozulduğumu hiç çaktırmadım. Sesim öyle bir izlenim yaratmış kendisinde.

Bir başka olayda birisi bana çektiği bir Video'yu seslendirmemi istedi. Ben sonra bir şekilde Monte ederim dedi. Bir metin yazdım, seslendirdim. Ve bir de olmuş mu diye dinlemek istedim. Kaset'te daha önce bir kayıt varmış sanki. Ama tıpkı aynı metni okumuş o da.

Bir kaç kez kaydettim ama hiç olmadı. Yoruldum, bittim, yattım uyudum. O kaseti de o ses ile teslim ettim. Hiç sormadım, beğendi mi? Çok kötüydü. Benim gerçek sesim bu olamaz dedim kendime.

Ses tonum benimle o kadar bütünleşmiş ki 5 sene sonra bile seslensem Hümoş naber diyecek insanlar var..

Geri