Kara Sevda Oyuncusu Kaan Urgancıoğlu (Emir) Kimdir?

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
Konu sahibi son olarak 924 gün önce görüldü
Kara Sevda Oyuncusu Kaan Urgancıoğlu (Emir) Kimdir?

488Wzp.jpg

Kaan Urgancıoğlu dizimize zengin Emir karakteriyle dahil olmuştur. Dizide Neslihan Atagül’e yani Nihan’a aşık olan zengin ve istediği her şeyi elde etmiş olan Emir karakterine hayat verecektir. Daha önce oynadığı dizilerin hepsinde ege şivesiyle konuşan oyuncu bakalım yeni dizide zengin rolünde nasıl oynayacak? Hep beraber izleyip göreceğiz. Kendisine internet üzerinde bir çok kişi şimdiden bu rolü yakıştırmış durumda. Özellikle fragmandaki bağırışları tamamen zengin bir çocuğu andırır nitelikte görünüyor. Kendisinin iyi bir oyuncu olduğunu düşünürsek bu rolün de hakkını vereceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. İlk bölümde Kemal ile bir de dövüş sahnesine giren Emir karakterine yeni rolünde başarılar diliyoruz.

KAAN URGANCIOĞLU BOYU
1.80 Cm​

Ay benimki mi oynuyor burda :ask
Çok yakışıklı buluyorum nedense neyse gideyim :p

Sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınan Karaoğlan, Kampüsistan gibi yapımlarda canlandırdığı karakterler ile oyunculuk kariyerine adım atan Kaan Urgancıoğlu ekranlarda pek çok dizi ve sinema filminde yer almış olmasına karşın pek sık karşılaşmadığımız isimler arasında yer almaktadır. Son dönemde Filinta ve Kara Sevda gibi yapımlar ile gündeme gelmiş olup halen Kara Sevda dizisinde oyunculuğa devam etmektedir.
1981 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Kaan Urgancıoğlu, ilk eğitimini tamamladıktan sonra orta okul döneminde Özel Türk Koleji’nde eğitim almış ve lise eğitimini Amerikan Kolejinde tamamlamıştır. Kariyerine ilk dönemde başrol olarak yer aldığı Karaoğlan ve Kampüsistan gibi projeler ile adım atan Kaan Urgancıoğlu devam eden süreçte yer aldığı yapımlarda yine çoğunlukla başrolü üstlenmiştir.

Aktif kariyerinde yer aldığı sinema filmlerine baktığımızda Ispanaktan Nağmeler ile başlayan süreçte İlk Aşk, Son Ders – Aşk ve Üniversite, Büşra, Peşpeşe ve Uzaklarda Arama gibi projeler dikkat çekmektedir. Televizyon dünyasına adım attığı Karaoğlan ve Kampüsistan dizileri sonrasında ise Yeniden Çalıkuşu, Körfez Ateşi, Seni Çok Özledim ve Gülpare gibi yapımlarda yer almıştır.
2007 tarihinde yayınlanan Tutsak isimli dizide canlandırdığı Mehmet karakteri sonrasında çıkış yakalayan başarılı oyuncu Limon Ağacı, Ayrılık, Düriye’nin Güğümleri, Bir Ömür Yetmez, Leyla ile Mecnun, Düşman Kardeşler gibi dizilerin öne çıkan oyuncusu olmuş ve son olarak Kara Sevda dizisinde yer almıştır.

Hep kötü rollerde teklifler gelsede yinede oyunculuğu gerçekten iyi.

Geri