Kamuoyuna Duyuru Toplanın!

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Lan durun herkes toplandı madem, ben de Leylâ'ya sesleneyim. Gerçi Leylâ buralı değil o ama olsun.

Mecnun Leylâ'nın evlendiğini duyar. Durumu gözleriyle görmek için dilenci kılığına girip Leylâ'nın yaşadığı yere gider. Leylâ'nın kocası Mecnun'u tanır ve çadıra davet eder. Adam sorar, Leylâ için niçin çöllere düştün? -Bunu anlaman için Mecnun olman gerekir, sen Mecnun değilsin der. Adam, Leylâ'yı bende seviyorum der.
O an bir rüzgâr eser çadırın kapısını kaldırır ve Leylâ kapının önünde geçiyordur, Mecnun Leylâ'sını görür. Mecnun o an önünde duran ocaktan elleriyle köz alıp bağrına basar ve bayılır. Adam anlar ki, bu başka bir sevgidir, Leylâ'dan ayrılır.

Fuzuli, Mecnun'un ağzından şahane bir murabba yazar. İlk kısmı;

Gayr ile her dem nedir seyr-i gülistân ettiğin;
Bezm edip halvet kılıp yüz lütf-u ihsân ettiğin?
Ahd bünyadın mürüvvetdir mi virân ettiğin!
Hani ey zalim bizimle ahd-u peymân ettiğin?

* *

Nedendir ellerle her daim gülistan seyredişin / Ne bu baş başa sohbetler, cömertlik edişin
Yakışıyor mu, sözünden dönmek midir işin / Zalim, bu muydu verdiğin söz, yemin edişin?
Ne anlattın sen özet geçer misin :)

Bir insan şaka kaldırabiliyor diye o insanla şakalaşmak ayrı, zorbalık yapmak, terbiyesizce davranmak ayrı.

Buldunuz Mazlum’u vurun mazluma kendi egolarınızı okşamak için. Denginizle muhatap olmaya cesaret edemezsiniz, mazluma sallayıp kendinizi tatmin edersiniz.

Hiç canını sıkma Onurcan. Sen çizgini bozma, güzellikler hep seninle olur.

Ama benden de sana bir tavsiye ; şu çocukça tavırları ve ilgi çekme çabalarını azaltırsan kimse sana bu kadar bulaşamaz. Biraz bu tavrından cesaret alıyorlar.

Son olarak da ; 40 tane raporuna işlem yaptım, mümkünse bir daha göruşmeyelim garrdeş :d

sen gel "normal hayatta iq düşük, forumda bana profesör" diye bana hakaret et ama diss'i yiyip g*tünün üstüne oturunca da "ühühü annee bana hakaret ediyorlar amaağğ" diye ortalığa düşüp mazlumu oyna :)))) o sana arka çıkan @HosgeldinHarunAbi nde sana diss atmıştı. gülüyordun keh keh diye. ben atınca mı üzüldün?

madem zoruna gitti bu kadar ve böyle bir konu açtın, o zaman ben de bir iki kelam edeyim yeri gelmişken.
tabi benden nefret edenleri de peşine takınca tribünlere oynarsın böyle.
olum benim, ne senin gibi ne de peşine taktıkların gibilerle işim olmadı, olmaz.
benim senin gibi tribünlere oynamak gibi bir derdim de olmadı 10 senedir burada.
benim kimseye yaranmak gibi bir derdim de olmadı.
kimsenin sırtımı sıvazlamasına da ihtiyacım yok.
burada kimseyle samimi değilim. kimse kankam değil, kimse "dostum" değil.
şu 4 kişi dışında, @Plesk @Oggy, @Favela, ve @malumatfuruş
aman şuna laf söylersem bunu karşıma alırım, yok şunu zorbalarsam bana cephe alırlar vs vs vs...
böyle dertlerim olmadı bu ortamlarda.
ha bazıları var ki, birtakım muhabbetlerin hatrına görmezden gelirim o ayrı. o da bir yere kadar.
sen, senin gibiler ya da nefret edenlerin lafları acıtmaz beni.
ben burada bana hakaret ettiklerinde, koşa koşa gidip rapor bile etmem lan.
sen kendin hakaret ettin, bir de pişkin pişkin gidip ağladın he mi, utanmadan beni şikayet ettin harun abine he mi?
kıyamam...........

senin onca saçmalığına rağmen 2 laf etmeyen bu güruh, ben sana diss attım diye bunu bahane ederek kimisi zaten bana karşı olan nefretini kusmuş (ki umrumda değil) kimisi de seni zorbalamam (ki şu forumda yıllardır yaptığın akıldan yoksun onca hareketin karşısında az bile) konusuna değinmiş.

eğlencesine, can sıkıntısından, bir uğraş olsun diye 1-2 söz yazıp bir şeyler okuduk (ki bu konuda zaten beceriksiz olduğumu da söyledim) lan az daha idam edeceksiniz beee..... kimseden alkış beklemedim, kimseden tebrik beklemedim, kimseden aferin beklemedim. zaten konuda da belirttim, sıfır bilgi diye. ha sen "ulan sıfır bilgiyle adam bunu yaptı beeee ühühüü" deyip bu zoruna gittiyse o da senin problemin. benim gibi çapsız bir herif bile bunu yaptıysa, güya sabah akşam raple uğraşan adam olan sen, bi düşün...... g*tünden başından söz uydurup neyiüdüğü belirsiz beatlere rastgele söz okuyuncaya kadar, otur da benim gibi 2-3 gün uğraş ve adam gibi benden daha iyi şeyler yap.

yazıklar olsun gerçekten.....
senden değil de şu anda gerçekten kendimden utandım.
sizden de utandım sanal kamkilerim........

D56YdkoWkAAtGAB.jpg

Son düzenleme:
Bi' beat'mediniz be kardeşim.
Ne kadar diss'topik bir forum.

Şaka şaka.

Diss neyse de, orada kahkaha atılmış olması gerçekten hoş olmamış. İnsan tutar kendini.
İnsan kendini tuta'mıyorsa nedir? Tut'ARSIZdır.

feat @Mastor

Bi' beat'mediniz be kardeşim.
Ne kadar diss'topik bir forum.

Şaka şaka.

Diss neyse de, orada kahkaha atılmış olması gerçekten hoş olmamış. İnsan tutar kendini.
İnsan kendini tuta'mıyorsa nedir? Tut'ARSIZdır.

feat @Mastor
cenk erdem dinliyo musun

onurcan bi diss yedin müziği bıraktın yakışıyo mu sana...
olm 2pac disslediği kişilere neler demiş aç bi hit em up'ı dinle.
ne alınıyorsun?

Şarkıcı sandım önce. Cenk & Erdem podcast mevzusu mu? Öyleyse özelden gönder bir ara bakayım
bu tarz şakalar yapanlar cenk erdemi severler

onurcan bi diss yedin müziği bıraktın yakışıyo mu sana...
olm 2pac disslediği kişilere neler demiş aç bi hit em up'ı dinle.
ne alınıyorsun?
Olayın diss olmadığını sende en iyi biliyorsun bu zamana kadar herşeyi ölçülü yapıldığı sürece hiç sesimi bile çıkartmadım bana bu son arkadaş benim ayarlarımla oynadı bende böyle bi karar aldım.

Onurcan yok mu bir diss yapman :p
O kadar belliki yazdıklarımı hiç okumaman sanada saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
iyi tamam abartmayalım o zaman önümüze gelen herkes milletin ortasında dana sivilce ergencik vs vs her lafı bize söyleyebilsin o zaman : )
abartmamaktan kastım bir yandan oydu kırmadan birbirinizi eğlenebilirsiniz ama neyse ben karışmım :D

Geri