Kalp kırdığınızda ne olur?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kalbim kırılırsa randevu alıp hastaneye gideceğim.

İnsanları bilinçli olarak incitmeye çalışanlar kendini çok belli ediyor ve zihinleri sadece fesatlıkla meşguldür. Böyle insanlardan uzak durmak şart.

Bir arkadasimiz vardi babasi alkolik. Biraz yoksullardi. O zamanlar orta son sinifa gidiyorduk. Cocuk yaz tatillerinde tamirhanede calisip para biriktiriyordu. Biz de iste her buyugun dusundugu gibi oto sanayiye gidiyorduk yazlari.
Bu arkadasin baba icki parasi icin cocugu dovup zorla alirdi elinden. Evdekilere kan kustururdu. Bigun bu arkadasimiz sevdigi kiz biz ve bir kac arkadas gezerken babasi bizi gordu. Zaten cimlerin oldugu bir yerde piiz yapiyormus. Sarhos kafayla bize bi guzel sopa cekti kacistik falan etrafa. Sonra annesinin verdigi harcligi cocugun cebinden doverek aldi. Bizide ordan postaladi. Ertesi gun oldu arkadasin ölüm haberi geldi. Meger olanlari gururuna yediremeyip kendi odasinin camindan asagi atlamis. Vay be , cok temiz cocuktu ama pis bir ortamda yasiyordu.

insanı ölüme sürüklüyorlar....
kırmayın şu kalpleri ^8

Hassas kalbliler icin dünya cehennem.
Paylasim icin tskler, haci.

Geriye döndürüp süsleyeceğin ve o an yarasını saracağın fırsatı bulamazsın..Treni kaçırırsan dövün dur..

Affetmek göreceli...

Kirdiysam.vardir bi bildigim

• Beğen
Tepkiler: ne
Ve aslında defalarca kalp krizi geçirmişim de haberim yok. Çok kalbim kırıldı, çok kalp kırdım, şöyle güzel insanım böyle derken, aslında ne kadar yanlışlarım oldu, bilerek veya bilmeyerek, yaşım 34'e vurunca anladım. Ve belki geçen sene.... Şair diyor ya, artık yolun yarısı, 25'indeki Mastor, hayt anacım nerede, egzamam oldu, kilo aldım, daha fazla içip, mesela çok sigara içtiğim günler artık ciğerim fülüd çalıyor, tabut yakın mezar hak biliyorum, kalp kırmamağa imtina ediyorum, bir hesabım var, Allah'la, borcum çok...

Geldi gidiyor bir yiğit, bu arada benim adım Yiğit olacakmış, sonra Berat olmuş, olmaz olasıca.

Geri