Kaliteli ve Ucuz Laptop Almak İstiyorum

Konu sahibi son olarak 2813 gün önce görüldü
Beyler bayanlar,şimdi 1000 lira ila 1500 lira arası bir bütçeyle, OYUN OYNAMAK AMACIYLA KULLANMAYACAĞIM ama beni üç dört yıl götürebilecek kalitede güzel bir laptop arıyorum. Tavsiyeleri bekliyorum.

Dostum bu ücrete seni 3-4 yıl oyun oynatacak laptop bulamazsın.
Kasanın verdiği performansı hiçbirisi vermez ;).
En sağlamı kasa topla veya bu sevdadan vazgeç.

Reklam vermek yasak mı,bilemediğim için link atmıyorum.O yüzden şöyle yazabilirim.Biraz fiyat arttırırsan eğer " Z510 NOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.5GHZ-6GB-500GB+8GB SSHD-15.6''-2GB -W8 NOTEBOOK " arattırabilirsin böyle.

Dostum bu ücrete seni 3-4 yıl oyun oynatacak laptop bulamazsın.
Kasanın verdiği performansı hiçbirisi vermez ;).
En sağlamı kasa topla veya bu sevdadan vazgeç.
Yok be hocam,oyun için ps3,ps4 bir de bilgisayar var zaten.
Oyun için aramadığımı da yazdım ama saatten farketmedin herhalde. :D
Sadece internette takılmalık bir makina arıyorum.

Reklam vermek yasak mı,bilemediğim için link atmıyorum.O yüzden şöyle yazabilirim.Biraz fiyat arttırırsan eğer " Z510 NOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.5GHZ-6GB-500GB+8GB SSHD-15.6''-2GB -W8 NOTEBOOK " arattırabilirsin böyle.
Baktım hocam sağol da bütçeyi bir lira bile aşmam çok zor.

Yok be hocam,oyun için ps3,ps4 bir de bilgisayar var zaten.
Oyun için aramadığımı da yazdım ama saatten farketmedin herhalde. :D
Sadece internette takılmalık bir makina arıyorum.

Kusura bakma hocam tam ters algılamışım anlık olarak ;)
İçtiğim alkole ver bu seferlik :D.
Çok rahat bulabilirsin bu durumda ama hp alma yeterli ;).
Grundig fiyat performans olarak çok iyi diyorlar araştır derim.
ps3 ile sorunun olursa danışabilirsin ps4 e çok hakim değilim.

asus i5 islemci laptoplari tavsiye ederim. oyun oynamak icin istemiyormussun zaten :) 3-4 yil goturur seni.. x550l veya gt555 modelleri iyi. turkiyede media markt hafta sonu indirimleri yapiyor mu bilmiyorum ama vatan computerin hafta sonu indirimleri var bi bakmani tavsiye ederim simdiden hayirli olsun gule gule kullan alacagin laptopi :)

Oyun oynamicaksan lenovo acer gibi markalari gonul rahatligiyla alabilirsin. Tasarim konusuna onem veriyosan acer modellerine bak derim. Mobil olmasaydim tavsiye laptop onerirdim sana. Donanimhabere bak daha yardimci olur.

Acer derim,ben. İstediğin fiyatta ve özellikleri iyi bir laptop bulabilirsin.

Henry Chinaski Acer en iyisi
yillardir kullaniyorum daha bir sorun olmadi
ama fazla program yuklenilmemesi gerek ozaman kendini kayp ediyor ^^

Bak 1900'e Casperin 16 gblik laptopu vardı, tabii bu 1 sene önceydi fiyatı düşmüş olabilir, arkadaşım aldı 1 senedir tek kasma yaşamadı. Grafikleri en üst seviyede yine pc tık etmiyor.

Onun haricinde Sony'nin çıkardığı 1.350'lik 8 lik laptop vardı sanırım. O da epey sağlamdı.

Ve benim favorim ; Dell Inspiron I3542-8334BK Notebook En Ucuz Fiyat

Tabii dell'in i5 işlemcisi olanı, i7 lerde fiyat farkı oynuyor.

Şuan yazdığın teknolojik alet de kalitesiz ve ucuz sanırım ki yazılarını okumak için Hubble teleskobu gerekiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hahahah altı sene önce forum ne kadar naifmiş. İnsanlar dili döndüğü kadar Lenovo Asus Acer falan yazmış.

Oysa bugün olsa; birşey hem kaliteli hem ucuz olamaz derdik. Neden; çünkü akillandik.

Geri