Kalem de kırılır bir gün!

Konu sahibi son olarak 2223 gün önce görüldü
Çok seviliyorsun.. Çok özleniyorsun..

Nasılsın diye sorma bana Sevgili. Görmez misin, her cephede direniyorum hayata karşı. Üstelik dilimde kelimeler, gözümde yaş tükendi. ”Ya sabır” ! çekerek atıyorum umutlarımı hayata karşı. Kimisi elimde patlıyor, kimisi daha ağzımdan dökülmeden dilimde…!

2w2r51l.jpg

İki gecem var.İkisi de uykusuz...Ya sensizim uyuyamam...Ya sen varsın uyku haram...

Sen benim hayatta başıma gelen en güzel şeydin

Ona sarılıp,kulağına beni sakın bırakma diyerek dakikalarca öyle kalmak istiyorum.

Bana mutlulukla gelip acı veren değil,acılarıma mutluluk verip yüreğime ömür veren gerek

Yerden yere vurmak,yaradan yare tutulmak değildi aşk...Yer yerinden oynasa da,yar'i yürekteki yerinden oynatmamaktı,aşk...

Sarhoş olmaya gerek yok ki sen sar ben hoş olurum

Vazgeçmek kolay olsaydı,bir çığlık bu kadar iç acıtmazdı..

Ne bir şarkı ne bir söz ne de bir gösteriş olayın özü iki kelimelik bir söyleyiş!... Seni seviyorum

Eğer birbirimiz için yaratılmışsak,eninde sonunda birbirimizin oluruz

Ben yinede senden vazgeçmedim seni sevmekten

Sèn gidèrkèn násılmıydım?
Çárèsiz’dim,nè gitmè diyèbilirdim sáná nèdè kárşıná çıkıp gózlèrinè ßákábilirdim.Sáná vèdâ ßilè èdèmèdim!ßáná kálán susmáktı,çúnkú gidişinè sèyirci olmáktı..Sèn gidèrkèn násılmıydım?Ânlátáyım..Koskocá ßi ormán yánıyordu vè ßènim gózlèrimdèn ßáşká yèrdè su yoktu.Èlimdèn ßáşká ßişèy gèlmèdi sádècè áğládım..!

Geri