kahvaltıdan keyif alabilmenin sırları

Konu sahibi son olarak 2949 gün önce görüldü
Türkiye, Yunanistan, İtalya, İspanya ve Mağrip gibi akdeniz bölgelerinde bir kültür halini almış ama Almanya, İngiltere, Fransa gibi secde edilen ülkelerin bihaber kaldığı kültür.

Şimdi bizim ülkede alternatifi çok ve hepsi de gayet seksiler. Aslı börekçiler evvela uzak dursun. Siz kendi menopozlanmış rutininize devam edin. Burada sıcak çayının, tulum peynirinin ve boyozunun bilincinde olanları istiyorum.

Nerede o pembe domatesçiler, nerede o tombul yeşil zeytinciler, neredesiniz zeytinyağına köy ekmeği bandıran yoldaşlar? hani organik sütçüler? 1,5 lira veririm köy yumurtası alırım abi diyen kardeşler neredesiniz? eyyyyy becel margarin sen kimsin ya?

NEDİR BU KAHVALTIDAN KEYİF ALABİLMENİN SIRRI?

aga o masada bi kızarmış ekmek olacak. siyah.

Sofrandan sevdiklerin eksik olmasın
Sohbet bal, tebessümler kaymak tadında olsun (:

kızlar ben böyle getiriyorum kahvaltıyı. . .

10mn3hj.jpg

Sorun kahvaltida degil sizdedir ausgsjsgs ya da hastasinizdir xd
Ya da kahvalti diye misir gevregi falan yiyosunuzdur tatsiz tuzsuz xd
Aksi mumkun degil cunku :aeg:

pankekli aristokrat aegish kahvaltısı vs sucuklu yumurtalı ırgat oggy kahvaltısı. rez aldım sonucu merak ediyorum.

edit: ben de ırgat olduğum için oggyciyim

Ekmeğinden tut domatesine daha tadına bakmadan kokusu mest edecek seni.
Kahvaltı yapmak muazzam bir şey.:hppy:

Tek kilit nokta sevdiklerinle bir arada olmaktır bence. Yoksa bir zorunluluk haline geliyor, keyif değil.

ben uyandıktan hemen sonra kahvaltı yapınca keyif alamıyorum 1 saat geçecek en az kendime gelecem

Sadece ailemle geçirdiğim pazar kahvaltılarından ve teyzeli, ablalı kahvaltılardan keyif alırım. Erken uyanıp işe atıştırmayla gitmek nefret ettiriyor beni.

Ben cok keyifli kahvalti ederim gorseniz sizin de iştahınız acalar

Tek başına olacaksınız, bacağınıza sürünüp size eşlik etmek isteyen kedileriniz hariç...
Ya da çok sevdiğiniz biri mada şöleni yapacak :rolleyes:

Mardin'de Kahvaltıcı Kadri var, buradan kendilerine selam gönderiyorum nasıl muazzam hazırlıyorlar masayı.

Peynirsiz kahvalti olmaz derdim hep, buyuk konusmusum iki yil hic peynir yiyemeden kahvalti ettim. Herseyin eksikligi kapaniyor da yaninda kahvalti edecek birilerinin olmayisi, kapanmaz. Varsa degerini bilin, yoksa kahvaltiniza ortak edecek kisiler edinin.

Geri