Kahramanmaras'ta okulda saldiri...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
umarım annesini de babasını da ömür boyu hapis cezasıyla cezaevine gönderirler, o yaşta çocuk nasıl silaha erişir, nasıl kullanabiliyor o şekilde, silahları alıp nasıl okula kadar gidebiliyor ibret olsun diye verecen o cezayı.

Böyle şeyleri Amerika'dan duymaya alışığız. Bize nasıl bulaştı?

Şiddet içeren oyunlar yasaklansın.

gördüğüm videolar o kadar can sıkıcı ki... çocukların bu saldırıları rahatlıkla yapıyor olmaları kan dondurucu :(

Çoçuğum okulda yemeğini yedi mi acaba diye düşünürken şimdi de kurşun yedi mi diye düşünmek zorundasın..

Suça sürüklenen çocuk, iyi hal indirimi bunların acilen kaldırılması gerekiyor yargı sisteminde en ufak bir taviz bile insanları suç işlemeye teşvik ediyor.

Televizyonlarda izlediğimiz suçu şiddeti meşrulaştıran bunları bir güç sembolü haline getiren her yapım istisnasız kaldırılmalı

Hala iran savaşı için barış adımları atmaya çalışıyor ülke ne halde bir bak be

Şuç ailelerde.

Evde silah bulundurmayacaksın. Ruhsatı için her yıl bir ton para verebiliyorsan, bir Banka kasası da kiralayabilirsin.

Çocuk bu, eline silah geçerse yapacağı ilk şey, gidip arkadaşını vurmak olur. "Ali bak bi ben ne buldum?" Tak!

Toplama kamplari okullar....
Tek derdiniz islenmemis pirlantalari sönük birakmak.
Dar alanlarda, skstirilmis onca potansiyeli kontrol altinda tutabilmeye egitim adini veriyorsunuz.
Köhne bir sistem.
Cocuklarin yeteneklerini kesfetmeye yardimci olamiyorsunuz ya da olmak istemiyorsunuz daha dogrusu.
Cocuklar arasinda gelisen Gereksiz rekabet,mobbing bu tür olaylara fişek oluyor.
Bunun yani sira bilincsiz ebeveynler.
kosullu sevgi ile cocuklari mahvediyorlar...bu demode sistemde cocuk basarili olmus olmamis kime faydasi var?
Bireysel egitim sistemine gecilsn,acil.
Bircok pedagogun bu yönde teorileri mevcut ve pratikde de faydasi görülmüstür.
Zor bir süreç,sistemin degistirilmesi kacinilmaz.

Yoksa böyle sosyopat diye damgalayabilecegimiz cok olaylar yasanacak.
EVet bunlar daha cocuk.
Nasil islersenn öyle geri verir.

Huni egitimi..daglara taslara.

Geri