Kafamın Arkasındaki Kemik..

• Kullanıcı Tuxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4353 gün önce görüldü
Son zamanlarda şiddetli bi baş ağrısı oluyordu zaten bende, Okulda evde kıvranıyordum ağrıdan geçen kafamı kaşırken elime pinpon topu büyüklüğünde bir kemik çıkıntısı geldi.. oynayıp duruyor buraya konu açtım sağlık okuyan arkadaşlar vs. vardır diye bir bileniniz varmı ya Doktora kesin gidecezde kimisi Türklük kemiği bilmem ne diyor kimi başka bir şey söylüyor :p

Kendimi gergedan gibi, su aygırı gibi keçi gibi hissediyom la boynuz atan tüm canlılar gibiyim resmen :D

İhmal edilecek bir şey değil bence. Bu çıkıntılar ile ilgili bir şeyler okumuştum, gayet zor ve zahmetli ameliyatı var.
Bir araştırma hastanesine gitsen iyi olur.

Şimdi biz ne desek yalan olur sen en iyisi bi araştırma hastanesine git. Umarım önemli birşey yoktur. Şimdiden çok geçmiş olsun.

gerçekten hastane yerine internetten mi çözüm yolu arıyorsun? xd

hareket eden yumrular çoğu zaman lipom (basit yağ bezesi) dur. korkulacak bişi değildir.kozmetik olarak rahatsız etmezse kalabilir. ağrı yapmaz.
baş ağrısı nedeniyle başını fazla elledin ve farkettin.bence zaten uzun zamandır oradaydı.
basit bi ağrı kesici al ağrın geçmezse gidebilirsin hastaneye. kahve içi iyi gelir.

hareket eden yumrular çoğu zaman lipom (basit yağ bezesi) dur. korkulacak bişi değildir.kozmetik olarak rahatsız etmezse kalabilir. ağrı yapmaz.
baş ağrısı nedeniyle başını fazla elledin ve farkettin.bence zaten uzun zamandır oradaydı.
basit bi ağrı kesici al ağrın geçmezse gidebilirsin hastaneye. kahve içi iyi gelir.

yenidoğan olsaydı pinpon topu ne önemli ipucu olurdu ya xdxd
bazen kendimi sözlüde gibi hissediyorum hala, ve konuyu bildiğim yere çekmek istiyorum.
Ap ile gelen hastanın hikayesini hemoroide kadar getirip sınavdan 90 almışlığım var, çok pişmanım. .p

yenidoğan olsaydı pinpon topu ne önemli ipucu olurdu ya xdxd
bazen kendimi sözlüde gibi hissediyorum hala, ve konuyu bildiğim yere çekmek istiyorum.
Ap ile gelen hastanın hikayesini hemoroide kadar getirip sınavdan 90 almışlığım var, çok pişmanım. .p

yalnız hasta tuberositas occipitalis externa'yı palpe edip bize şikayet diye anlatıyor olabilir :heyoo:

Önemli bişey değildir inşAllah geçmiş olsun

Bende kafadan sorunluyum ama bende kemik çıkıntısı falan yok=) ne var bilmiyorum içerde bişiler var sanırım

yalnız hasta tuberositas occipitalis externa'yı palpe edip bize şikayet diye anlatıyor olabilir :heyoo:

akjslksjlksa olabilir tabi, benim favorim kaydıırak kafalar.
35 yaşında adam gelmiş diyoki düştüm kafam düzleşti. Diyorum ki bak kardeşim zaten düzdür bu, böyle içe çökme mi olur, yok diyo düşünce oldu, eskiden yuvarlaktı.
Yine de bi karpuz çekirdeğini kene sanıp bayılan kadar değil ama, komikler xdxd

İlginç olan ping pong topu kadar olmasına rağmen kafanı kaşırken eline gelmesi. Hastaneye git canım kardeşim.

Vallahi arkadaşlar, doğuştanda vardırda gelişe gelişe, evrimleşe evrimleşe oluşmuştur iyice bilmiyorum ancak dediğim gibi daha önce yoktu yani böyle bir çıkıntı artık ne externa orasını bilemem, :D

Gidip bi baktırıcam traş olurken bile üzerinden geçiyor huylanıyorum ya :p

Geri