nedebenmecnun
Gümüş Üye
Kovayı severler boğayla sevişirler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen hala buralara mı yazıyorsun bekliyoruz yahu SjsjsjKovayı severler boğayla sevişirler
Sen hala buralara mı yazıyorsun bekliyoruz yahu Sjsjsj
Peki küstüm o halde hoşçakalanlaşılmıyor yazdıkların Çince bişeyler gelyor, tünele girdim, çekmiyor ondan sanırım =))
Mars Yay Burcundaymis benim..Kadinlar haritalarinda Mars burcu nedir bir baksin. en cok o burcta ki adamlari cekici bulurlar
@No Pasaran ve burç yorumu... İlginç gerçekten.Aslan burcu olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bizi her kadın sevmesin. İhtiyacımız da yok. Herkese hitap etmek zorunda da değiliz. Bakın köşe de bir tane balık var, gidin ona sarın, bazılarınız ona layık.
Aslanlari cekememezlik onlarinki..pPAslan burcu olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bizi her kadın sevmesin. İhtiyacımız da yok. Herkese hitap etmek zorunda da değiliz. Bakın köşe de bir tane balık var, gidin ona sarın, bazılarınız ona layık.
Marsım kova. Demek ki ondan seviyormuşum kovaları…Kadinlar haritalarinda Mars burcu nedir bir baksin. en cok o burcta ki adamlari cekici bulurlar