Kadınların sevdiği erkek burçlar

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
shini... yapma shini... :p
sorumluluk detayı önemli tabii, gelişmediyse çünkü of :D

shini... yapma shini... :p
sorumluluk detayı önemli tabii, gelişmediyse çünkü of :D
Evet o yuzden dedim ozellikle.p
Kendilerini gelistirmeleri, farkli alanlarda da kulturlu olmalari beni cok etkiliyor napim Melodram .p

Bak mesela aslan erkegi de hic zora gelemez :d Aylak aylak dolassin dursun ortada .p

Basak burcu erkeklerinden iyi arkadas olur.

Su an hepsini kategorize etmek istedim jklgfk Senelerdir bizi siniflandirdiklarinin cezasini alalim. Aman akrep olmasin da hepsiyle bir orta nokta bulursunuz kizlar, anlasirsiniz bir sekilde, sorun etmeyin .p

Evet o yuzden dedim ozellikle.p
Kendilerini gelistirmeleri, farkli alanlarda da kulturlu olmalari beni cok etkiliyor napim Melodram .p

Bak mesela aslan erkegi de hic zora gelemez :d Aylak aylak dolassin dursun ortada .p

Basak burcu erkeklerinden iyi arkadas olur.

Su an hepsini kategorize etmek istedim jklgfk Senelerdir bizi siniflandirdiklarinin cezasini alalim. Aman akrep olmasin da hepsiyle bir orta nokta bulursunuz kizlar, anlasirsiniz bir sekilde, sorun etmeyin .p
kovaların ya dahi ya deli olduğu da söylenir hep, sorumluluğu alan dahiliğe oynasın o zaman, sen sevdiysen tamamdır :D
aslanlarla asla anlaşamıyorum ya, boğa olmanın baskınlığından olabilir, aşırı zıtlık oluyor. anlaştığın zamanlarda bile hep bi tetiktesin...
hepsini perişan edelim hepsini... :D

kovaların ya dahi ya deli olduğu da söylenir hep, sorumluluğu alan dahiliğe oynasın o zaman, sen sevdiysen tamamdır :D
aslanlarla asla anlaşamıyorum ya, boğa olmanın baskınlığından olabilir, aşırı zıtlık oluyor. anlaştığın zamanlarda bile hep bi tetiktesin...
hepsini perişan edelim hepsini... :D
Sen de baskin karaktersin o halde
2 baskin karakter olmuyor Melo, bilmiyorum sen hic anlasabildin mi baskin karakterlerle?

canlarina okuyalim :D

Boğa burçlarından uzak durum lütfen.
Hatta bu burçlar yıkılsın yerine dört katlı avm yapılsın.
İlk katına sahaf açılsın

Akrep ocagima incir agaci dikiodu nerdeyse.
Muhtemelen mezar tasimda,askinin kurbani oldu yazacakti.
Yok anam yok.
Mental ratio emotio cart curt olarak bu dünyadan kopmak istemiyorsaniz
Balik ve akrep birlikteligini boykot edin.Hoooo sevgili baliklar size diyoruz.
Lafta dinlemiyorlar ki.Hepsi mal.

Ben en iyisi su buz gibi olmus nuggeti yiyeyim.

Balık burcunu kötüleyen bütün kadınlar en az bir balıktan duygusal şamar yemiştir.

Kudurun, mükemmeliz.

Lan onun o yetenegi yok ki:D

seven
sevdiğine
sevdiğini söylesin
sevişen yok zaten

Forum ne güzel balık erkeği kaynıyor, ulan hiç birinin sevgilisi yok.
Ne olacak bizim bu son durum.

@samaEL hep baltayı taşa vuruyor, sürekli ofsayt düşen forvet gibi. Golü atamıyor maalesef.

Bu sahte bilim bilimin filan bile olmayan burç şarlatanlığı ile topyekün mücadele gerekiyor. Üşenmeyenler örgütlensin artık. Bu nasıl bir hastalık yahu :(

Yemin ederim meydanlarda tokatlayasım geliyor bunları. O derece bir tiksinti.

Neyse yengeç burcu erkeği seven kızlar favlasın yinede

Bu sahte bilim bilimin filan bile olmayan burç şarlatanlığı ile topyekün mücadele gerekiyor. Üşenmeyenler örgütlensin artık. Bu nasıl bir hastalık yahu :(

Yemin ederim meydanlarda tokatlayasım geliyor bunları. O derece bir tiksinti.

Neyse yengeç burcu erkeği seven kızlar favlasın yinede

Bu nasıl yengeç ya yalan söylüyor inanmayın...

Geri