- Web sitesi
- www.instagram.com
Kadinlar haritalarinda Mars burcu nedir bir baksin. en cok o burcta ki adamlari cekici bulurlar
nasıl bakıcas:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadinlar haritalarinda Mars burcu nedir bir baksin. en cok o burcta ki adamlari cekici bulurlar
nasıl bakıcas:p
YAZDIM AMA BİŞEY ANLAMADIM:d![]()
Free Birth Chart, Astrology Online | Astro-Seek.com
www.Astro-Seek.com - Seek and meet people born on the same date as youhoroscopes.astro-seek.com
Bilgilerini yazi ver ve Mars'a bak :p
Bi dk. Turkcesi de var bunun dusunememisimYAZDIM AMA BİŞEY ANLAMADIM:d
Komple bilgilerini yazdigina emin misin? dogum yerini yazmamissin galiba. bu haritada mars burcun akrepte. yani akrep burcu/akrep burcu dominant erkekleri cekici buluyorsun :p
Gelll ponçiğimmm hepsini döverimm bennn kıyamam
Marsta akrepmişim yarmamhiç akrep şeyim olmadı arkadaş vs..... nasıllar
Ama seni yerimmmmmMarsta akrepmişim yarmam![]()
Şöyle bir okudum ve yazdıklarının tersini yapanlar mutluluktan uçar..Run ya ahahaha
Benim sevdiceğim aslan burcu...Birbirimizi mükemmel tamamlıyoruz. O beni övüyor ben onu...
Balık burcu çapkındır güvenilmezzz...
Yay burcu pof kaçın direkt yoksa o kaçar...
Terazi erkeği maalesef kadını gibi biraz çapkın ama el üstünde tutar sevgili olabilitesi yüksek erkek burçlarından.
Akrep severim anlaşırız genelde.
Kova aynı yay burcudur kaçın...
İkizler ahah nedense bir düşündüm de hep ikizler erkeği buldum önceden ben,anlaşıyoruz ilginç bir şekilde ama kendisini sürekli yüksek görmesi beni öfkelendirip kaçmama neden oluyor...
Şakalar makalar bir yana oturmuş bir karakter olsun da burç bahane...