Kadınların hesap ödememesi!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
dün ödediğim hesaplardan sonra bir süre kadınların hesap ödememesini destekleyeceğim...
erkekler tek yapabildikleri şeyleri de kadınlara yıkmaya çalışıyorlar ya, niye doğdunuz ulan o zaman. git at kendini.-seda sayan-

Kadin kendi hesabini kendi öder.
Makyajini da yapar.
High Heels de giyer,asker botu da.
Sonra ödeyecek hesabi,bi karsilik beklicek er kisisi,sonra bi bakmissin kadin olarak ay bu bana göre biri degilmis diyeceksin,sonra al sana senaryo.Ama parami yemesini biliodun aşufte felan filan.
Ay gelemem böyle seylere.
Gebertiveririm.Pat.

dün ödediğim hesaplardan sonra bir süre kadınların hesap ödememesini destekleyeceğim...
erkekler tek yapabildikleri şeyleri de kadınlara yıkmaya çalışıyorlar ya, niye doğdunuz ulan o zaman. git at kendini.-seda sayan-
bu yazından sonra aklıma bu video geldi cansu qwe qwe

Bi şekilde helallesirsiniz. Sakin olun.

Kadınların hesap ödememesi erkek için problem olmamalı, hesap ödeyen kadının niyeti problem olmalı.
Erkeği deniyo olabilir, şeytandır bu kadınlar.
sen her halükarda elini cebine at gerisini kadın düşünsün. Baktın ciddi ciddi ödemek istiyor, bırak ödesin, bir dahaki de benden de.
şu hesap işi bi tek Türklerde problem oluyo galiba.
herkes çözmüş bi bizi çözemedik. Fakiriz. Ondan mı acaba

Her zaman beraber odemeyi ya da sirayla odemeyi tercih ederim ama parasi varsa ve masada tutturuyorsa ben oderim diye tutturmam. Cok istiyorsa odesin ayol.

Kim hortlatıyo bu konuları ya.
Neyse mevzusu geçmişken, şu krizde her şey ateş pahasıyken kadınların hesabını ödemek gaflettir,iş bilmemezliktir.

O hesabı eşek gibi ödeyeceksiniz beyler… hatta ilişki süresiyle hesap doğru orantılı artıyor, doğum gününde yurt dışında olursanız dönüşünde tatil falan kaçıyor, yemekle kurtaramıyorsunuz.

benim bi kız arkadaşım var, asla hesap ödetmiyor. benden az maaş alıyor, öğretmen kendisi. en fazla ortak ödemeyi kabul ediyor ya da komple o ödüyor, lavaboya gidiyorum ayağına ödeyip geliyor. ben hepsini ödediğimde bozuluyor hatta kızıyor benim param yok mu falan diyor.
sayende kendime ev aldım diyorum gülüyor kendisi de kirada oturuyor. çok seviyorum onu, canım arkadaşım

Geri