Hiç Düşünce
Gümüş Üye
arkadaşlar benim param yok. herif para vermiyor. mevcut şartlarda iş bulamıyorum. benim hesabımı öder misiniz? yeminle bi çiğ köfte ayran. başka masrafım yok. garibanıhk. hııhhkk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sarışınlar ödemeyebilir
Elazığ kırmızı çizgimdir. Hiçbir kadın memleketimin yerini alamaz. Önce memleketim sonra sarışınElazığ'ı Ukraynalılara verir gelirsin.
Hiçbir kadın mı? hehe.Elazığ kırmızı çizgimdir. Hiçbir kadın memleketimin yerini alamaz. Önce memleketim sonra sarışın![]()
Arkadaşın biri var canı sıkılıyor. Sürekli eski konu hortlatıyor biz de yazmak durumumda kalıyoruz canım ortim.bu konuda kabak tadı verdi
Herkes kendi hesabını ödesin ya erkeği kız mı var bu işin başkalarına hesap yıkmasın kimse.
dün baş ağrısından duramıyordum birde ayak bileğimi burktum ama her zaman hazırım :=)Arkadaşın biri var canı sıkılıyor. Sürekli eski konu hortlatıyor biz de yazmak durumumda kalıyoruz canım ortim.
Bu arada nasılsın dün soramadım günün nasıl geçti? İyi misin her şey yolunda mı?
şu yukarı da yorum yapan cengiz ve ortisi eyşanı yenmek için hazır mısın?
Alman hesabı severim, seversin, sevelim, sevilelim...Arif bey her hesabi öder gibi duruyor.
Yok mu bir cafe hikayen bununla ilgili?Alman hesabı severim, seversin, sevelim, sevilelim...
Alman hesabı olunca bu hikayeyi beraber yazarız dedim...Yok mu bir cafe hikayen bununla ilgili?
Tamam.Alman hesabı olunca bu hikayeyi beraber yazarız dedim...