Kadınların hesap ödememesi!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bu tip konuda net konuşmak mümkün değil çünkü kişinin yetiştiği kültür ve bakış açısına göre durum değişir.
Yukarıdaki bazı yorumlarda da ifade edildiği üzere, bazı erkekler, hesap ödeme konusunda ısrarcı olabiliyorlar ve bunun için masadaki kadının sevgilisi olmasına bile gerek yok yani normal bir kız arkadaşları ile gittiği ortamlarda dahi hesabı kendi ödemek isteyen erkekler var. Erkeğin bazen maddi gücü bazen de bakış açısı bu konuda belirleyici oluyor ve kişilerin kendi arasında karar vereceği bir konuda kesin yargıda bulunmayı doğru bulmuyorum.

Bu tip konuda net konuşmak mümkün değil çünkü kişinin yetiştiği kültür ve bakış açısına göre durum değişir.
Yukarıdaki bazı yorumlarda da ifade edildiği üzere, bazı erkekler, hesap ödeme konusunda ısrarcı olabiliyorlar ve bunun için masadaki kadının sevgilisi olmasına bile gerek yok yani normal bir kız arkadaşları ile gittiği ortamlarda dahi hesabı kendi ödemek isteyen erkekler var. Erkeğin bazen maddi gücü bazen de bakış açısı bu konuda belirleyici oluyor ve kişilerin kendi arasında karar vereceği bir konuda kesin yargıda bulunmayı doğru bulmuyorum.

Bana yemek ısmarlar mıydın?

Yo bir kadın başka bir kadın arkadaşına yemek ısmarlayamaz mı?
Konu başlığına uygun yorum yazmaya çalışıyorum ve burada konu, kadının erkeğin hesabını ödemesi ya da kendi hesabını v.s
Kadın arkadaşına yemek elbette ısmarlayabilirsin ve yukarıda da yazdım zaten.

Konu başlığına uygun yorum yazmaya çalışıyorum ve burada konu, kadının erkeğin hesabını ödemesi ya da kendi hesabını v.s
Kadın arkadaşına yemek elbette ısmarlayabilirsin ve yukarıda da yazdım zaten.

He ben konulara bakmıyorum genelde ya. bakma sen bana. tşkler. bende sana ısmarlardım..

Ben öderim , ısrar ederse ödetmemek için bir daha seninle hiçbir yere gitmem derim .p
Sevmem öyle

Arkadaşlar arasında sen ben o yok kim isterse o öder.
Eşimle gidince de ben ödeyecek değilim :D

Arkadaşsak hiç problem değil ben o farketmez .Sorun da etmem .
Ama flört şeklinde buluşmada davet edildiğin hoş bir akşam yemeginde öne çıkıp ben öderim demek pek bilemedim .Alfalıgın alası olur o da bana uymaz .
Zaten ben sen ödedi hesabı yapan adamlarada denk gelmedim.
Ha rastgele bir yerde yiyosundur self servis alırken ödersin ayaküstü o başka .

Kadınlar artık hesap ödesin yemekten sonra erkekleri evine bıraksın

Eğer erkeğin durumu iyise genel olarak erkek ödemeli,tabi bu ilişki durumuyla da alakalı.bazı çiftler çok keyifli bir hayat paylaşıyorlar,yetişme ve kendini geliştirme ile de alakalı bir durum. eğer ortak bir ilişki yaşanıyorsa erkek yada kadın diyerek ayrım yapmak biraz mantıksız geliyor bana,dediğim gibi maddi durum ve ilişkide iki tarafın da bakış açısına bağlı.

bizim "bazı" Türk kızlarının malesef prenses olma durumu sebebiyle istekleri doğrultusunda ilişkiler zarar görebiliyor.

Ülke ve kültür fark etmeksizin erkek egemen toplumun bir tezahürüdür bu davranış. Bilhassa çalışan ve kendi hayatını idame edebilen bir kadının olduğu ortamda aşırı teatral bir hareketle hesap ödemeye kalkışmak bana doğru gelmiyor. Bence hesap mevzusunda doğrusu davet eden kişinin hesabı üstlenmesidir. Diğer hallerde herkesin kendi payına düşeni ödemesi daha doğru bir harekettir. Yani ne bileyim maço bir tavırla "Benim olduğum yerde kadınların parası geçmez." tavrı komik bir şov gibi geliyor bana.

İlişkide paranın hesabını yapan taraf yoksa şayet bunlar asla gündem konuları değil..
Tabii ki belirli durumlarda erkek hesap ödeyebilir ama bu her buluşmada sürekli bir hal alıyorsa sorun. Güçlü, ekonomik bağımsızlığı olan bir kadının sürekli erkeğin hesap ödemesini bekleyen tavrını hoş bulmuyorum.

İlişkide paranın hesabını yapan taraf yoksa şayet bunlar asla gündem konuları değil..
Tabii ki belirli durumlarda erkek hesap ödeyebilir ama bu her buluşmada sürekli bir hal alıyorsa sorun. Güçlü, ekonomik bağımsızlığı olan bir kadının sürekli erkeğin hesap ödemesini bekleyen tavrını hoş bulmuyorum.
Ben senin hesabını 1 kereliğe mahsus öderim :D

Geri