Kadınların hesap ödememesi!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
malu negusel dusuncelerin varya eski yorumlarinada denk geliomda bazen cansın rhdhehwhs

Erk imaji.
"hesabi erkek öder" fikri,
kadinin seviserek erkegi ödüllendirdigini sanmasiyla ayni zihniyetten beslenir.
Özellikle sark toplumlarinda kadinin disi, erkegin eril hissetmesi adina hep böyle bi kumanda var.
Ne erkekler görüyoruz, hesap ödemeye zar zor ikna edebildigimiz anlarda utanip sikilan kızarip bozaran.
Sanki hayattaki en buyuk üc degerden birini aliyorsun adamin. :)

Yeni tanıştığınız biriyse bence kim davet ettiyse o ödemeyi teklif etmeli. Samimi olduktan sonra koy gtüne rahvan gitsin ya.

• Beğen
Tepkiler: Sux
İlk buluşmada tercihim hesabın hepsini ödemek.
Daha sonraki görüşmelerde ödemeyi teklif ettiğinde ısrarcı olmayıp ikram etmesine izin veriyorum.

Ödetmem hesabimi.
Net.

Sen nasil dusunuyorsun bu konularda? Az cok anladim da ama gorusunu almak da hos olur :d

Ben yarı yarıya hariç hepsine uyarım. Yarı yarıya diye konuşurken üçün beşin hesabını yapıyormuş gibi hissederim, olmaz. Karşımdaki ödemek isterse tutmam, ödesin işi ne, kadın erkek eşitiz. Ben yoksul bir öğretmenim .d
Ben ödeyecek olursam da getiriniz pos makinesini efendim.

şu hesap odeme odetme mevzusu kadar bos mevzu yoktur
buna takılan kiside bomboş biridir.
kadin: bugun ilk bulusmamizda hesabi bana ödetti inanamiyorum yaaaaa fakir şey
erkek: tam aradigim samimiyet ictenlik hesabi kendisi ödemek istedi oyş..

• Üzgün
Tepkiler: W
aa anladim. Peki soyle bisey olsa (bu arada butun erkekler yanitlayabilir), cok begendigin bir kadin var. Cok hoslaniyorsun ve asik da oldun. Her bakimdan cekici buluyorsun ve kendisine yaklasmak istiyosun. Niyetin ciddi. Kendisiyle evlenmeyi de dusunuyosun eger kabul ederse. Boyle bir kadini yemege davet ediyosun (kendi butcene uygun yerlere gidiyosun tabi) ve gorusmeye devam ediyosunuz. Bu gorusmeler boyunca sen mi oderdin hesabi? ya da kendisine "ben yoksul bir ogretmenim sonucta" mesaji verip, onun da mi odemesini isterdin icten ice? Diyelim ki kendisi de teklif etti butun hesabi odemeye, kabul eder miydin?

Aaa, "yoksul öğretmen" deyişim espri idi. Ara sıra öylesine yazıyorum foruma, @yoSun dan bir şeyler kopartırım diye ama yok cimri kız .d
Aşırı varsayımsal bir durum. Kendisi teklif etmediği sürece ben öderdim, teklif ederse hesabı ödesin tabi. Dediğim gibi, kadın erkek eşitiz. Ödesin. Ödeyebilir.

hesabi erkek odemeli hep s

türk kızının görgü seviyesini gösteren açıklamadır.
hesabı kim davet ettiyse o öder, ilk buluşmaya genelde erkek davet ettiği için hesabı o öder.
ama erkek senin sevgilinse, sen de para yiyici bir kezban değilsen adam her seferinde hesabı ödemez.

Ödüyor napimm koluna yapışıp ben mi ödeyim diyim illaaa :D

Bazı erkekler çok dominant bu konuda. Asla ödetmezler. Bazıları da Alman hedabı.
Erkek arkadaşım ve kız arkadaşımla yemeğe gittiğimizde o da hepsini kendi ödemek istedi. Ancak izin vermedik. Herkes kendi hesabını istedi.

hadi ilk buluşmada erkek ödesin ama kadın da çalışmasına rağmen devamlı erkeğin ödemesi keko bir güç gösterisi. en açık fikirli beylerin bile bu konuya dar açıyla baktığını biliyoruz ama kızlar siz de ne acayipsiniz he. valla biri bana bi şey ısmarlasa ve elimi cebime hiç attırmasa mahcup oluyorum. hesabı hep erkeğe iteleyip bundan rahatsız olmamak, "işi ne ödesin" diye düşünmek enteresan bi rahatlık.
:emoji_thumbsup: okadar guzel yorumki hll olsun snn gibi düşünenkizlara

Geri