malu negusel dusuncelerin varya eski yorumlarinada denk geliomda bazen cansın rhdhehwhs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayatım sen te dünyanın öbür ucundan bana misafirliğe gelmişsin aşk olsun. keko deyince saçlarım çekildi ayh.iç oğlanı bile bazen hesap ödetmeme kekoluğu yapıyor. erkekler bu kekoluktan ne zaman vazgeçeceksiniz?? dkfgdk
Sen nasil dusunuyorsun bu konularda? Az cok anladim da ama gorusunu almak da hos olur :d
Zaten kahveyi senden içerim,Ödetmem hesabimi.
Net.
aa anladim. Peki soyle bisey olsa (bu arada butun erkekler yanitlayabilir), cok begendigin bir kadin var. Cok hoslaniyorsun ve asik da oldun. Her bakimdan cekici buluyorsun ve kendisine yaklasmak istiyosun. Niyetin ciddi. Kendisiyle evlenmeyi de dusunuyosun eger kabul ederse. Boyle bir kadini yemege davet ediyosun (kendi butcene uygun yerlere gidiyosun tabi) ve gorusmeye devam ediyosunuz. Bu gorusmeler boyunca sen mi oderdin hesabi? ya da kendisine "ben yoksul bir ogretmenim sonucta" mesaji verip, onun da mi odemesini isterdin icten ice? Diyelim ki kendisi de teklif etti butun hesabi odemeye, kabul eder miydin?
Genelde hesaplarımı kendim öderim arkadaş ortamlarında erkek arkadaş konusunda hep onun ödemesini istemem ;)
@Enigma ögretmensin ne fakiribenden sana ekmek çıkmaź elim çok açıktır genelde ama sana yoh
![]()
hadi ilk buluşmada erkek ödesin ama kadın da çalışmasına rağmen devamlı erkeğin ödemesi keko bir güç gösterisi. en açık fikirli beylerin bile bu konuya dar açıyla baktığını biliyoruz ama kızlar siz de ne acayipsiniz he. valla biri bana bi şey ısmarlasa ve elimi cebime hiç attırmasa mahcup oluyorum. hesabı hep erkeğe iteleyip bundan rahatsız olmamak, "işi ne ödesin" diye düşünmek enteresan bi rahatlık.
eril tahakkümü yıkacaksak hesabı da ödeyeceğiz, evde erkeklere bulaşık da yıkatacağız.okadar guzel yorumki hll snn gibi düşünenkizlara