Kadınları baştan çıkaran kokular

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
başıma gelen ilginç bir durum puf koltuklarinda oturuyorduk sohbet muhabbet derken samimi olduğum kiz arkadaşım gogsume dogru yaklasti parfümün cok güzelmiş demişti dedim herhalde gogsumu opecek oyle bi yaklasma bide oyle guzel yuzune bakip sohbet edemezsin sapsalin utanirsin
bide göğüs bolgem guzel olduğu için. gomlek giyince acik birakirim 1 2 dugme karsi profilden cidden guzel duruyor gogsum kolyede takarim muhakkak yakışıyor.

başıma gelen ilginç bir durum puf koltuklarinda oturuyorduk sohbet muhabbet derken samimi olduğum kiz arkadaşım gogsume dogru yaklasti parfümün cok güzelmiş demişti dedim herhalde gogsumu opecek oyle bi yaklasma bide oyle guzel yuzune bakip sohbet edemezsin sapsalin utanirsin
bide göğüs bolgem guzel olduğu için. gomlek giyince acik birakirim 1 2 dugme karsi profilden cidden guzel duruyor gogsum kolyede takarim muhakkak yakışıyor.

tinto brass'ın erotik film senaryosu gibi yaşamış adam olayı, alkışların azizi üskürdalılar.

Geçen gün karşımdan birisi geliyordu ve belli belirsiz dikkat etmedim ancak yaklaştığı sıradaki parfüm kokusunun güzelliği nedeni ile farkında olmadan kim olduğuna baktım.
Benim gibi koku hassasiyeti olan insanlarda elbette parfüm kokusu önemli bir detaydır çünkü ağır gelen parfüm nedeni ile ortam bile terk edilebiliyor.
Kadın parfümlerinin bazıları baş ağrısı yapacak kadar ağır hissediliyor ve markası değil, kişiye uyumu önemlidir.
Yeni çıkan bir parfümü herkes bir anda kullanmaya başlayınca hiçbir ayrıcalığı kalmıyor. Eski olup da vazgeçilmez parfümler de var ve yenileri ile kıyas yapılamayacak kadar akılda kalıcı olabiliyorlar.

Sonuç olarak uyum konusu dikkatli alınmazsa itici bir detaya dönüşebilir.

Baştan çıkarmaz ama doğrudan bilinçaltına etki ettiği için önemlidir. Mesela karşımızda güzel kokması dışında hiçbir özelliğini bilmediğimiz biri varsa, onun hakkında bazı olumlu varsayımlarda bulunur ve daha ilgili yaklaşırız. Aksi durumda negatif düşünür ve ondan uzaklaşmak için kendimize bahaneler üretiriz.

koltukaltı terinin üstüne sıkılmış deodarant kokusu baştan çıkarır

Sevdiğimin kokusu… şaka şaka ndjfjjfjf
Baştan çıkıyor muyum bilmem ama bir erkek parfümü var adını bilmediğim onun kokusu mest ediyor…

@aegishjalmur çevrence bu kadar tanınıyor olman parfüm konusunda bizden tavsiye beklerken üstelik sana neler hissettiriyor… hahshshshsj

Fransada bir parfüm üstadı olduğu rivayet edilir. Bu üstada uğrayıp parfüm istediğiniz takdirde sizin derinizden ve kanınızdan bir pırtık alıp birleştirdiği karışımlar ile yalnızca size ait olan ve gerçekten benim kokum diyebileceğiniz tam anlamıyla orijinal parfüme ulaşabilirmişsiniz. Ben demiyorum konu komşu diyo…
O nasıl konu komşu ak. Bizim komşular aydenin gocasının metresi varmış diyor

O nasıl konu komşu ak. Bizim komşular aydenin gocasının metresi varmış diyor
Bizimkiler elit konu komşu olm. Bağcılarlı mı sandın sen bizim konu komşuyu? Senin böyle konu komşun yok diye bizim de mi olmasın? Bizim konu komşumuz olmak istersen konu komşular birliği yüksek şurasına başvurabilirsin…

Yok, biz akıllarını başlarına getirecek bir şeyler bakıyorduk

Hdhshshshhshhs aga be

Parfüm kadın dünyasında ilgi çekici bir detay gerçekten
Ben sadece hoş bir koku olsun diye sıkıyorum yada ter kokmayayım diye
Kadınlar sanırım parfüm sıkmış ve güzel koku yayan erkeklere daha bir dikkat kesiliyorlar pozitif anlamda
Kız tavlama kitabı yazsam önemli madde diye not düşerdim
Birde bakımlı olmak ve güzel giyinmekde önemli
Bide haşin bir maço erkek oldun mu hadi tavlanmasınlarda göreyim

hiç baştan çıkan yok gibi
sevişmeler de yalan olmuş

Geri