Kadınlar yakışıklı bulmadıkları erkeklere kötü mü davranır?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Götüm var göğsüm var diye 7*24 fotoğraf atıp kendini paralayan kadın için sadece para önemlidir , doru.

Kadın hoşlandığı kişiye kötü davranır. Hoşlanmadığına da kayınçosu gibi davranır bence kfjfjf

Hahaha, tam tersi. Az hovardaysa, içkisi varsa, olmadık yerde parası olduğu zaman hava atmaya bayılıyorsa terslemek ne kelime, sinek gibi uçrak giderler.. Unutmayalım ki; Kadınlar hep evlilik konusunda beklentilerini sorduğun da, ahlaklı-saygılı yumuşak başlı sinirlenmeyen-anlayış gösteren, çok olmasa da kendisi için para harcamayı seven erkekleri ideal, evlenilecek erkek olarak anlatır amma nerede serseri, berduş, kendine bile saygısı olmayanlara öncelik verir.🤣 Aksine halde nasıl mağduruz edebiyatı yapacaklar🤣🤣🤣

Hahaha, tam tersi. Az hovardaysa, içkisi varsa, olmadık yerde parası olduğu zaman hava atmaya bayılıyorsa terslemek ne kelime, sinek gibi uçrak giderler.. Unutmayalım ki; Kadınlar hep evlilik konusunda beklentilerini sorduğun da, ahlaklı-saygılı yumuşak başlı sinirlenmeyen-anlayış gösteren, çok olmasa da kendisi için para harcamayı seven erkekleri ideal, evlenilecek erkek olarak anlatır amma nerede serseri, berduş, kendine bile saygısı olmayanlara öncelik verir.🤣 Aksine halde nasıl mağduruz edebiyatı yapacaklar🤣🤣🤣
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Soru duzeltilmeli;
Kadinlar yakisikli bulmadiklari erkekler tarafindan ilgiye maruz kalinca neden sogutmak icin kotu davranirlar?

Lise yillarinda yuzu hastaliktan dolayi yasli gibi gozuken bir kiz vardi
Nasil oldu bilmiyorum ama yakisikli bir cocuk vardi onla sevgili oldular
Sonra okulun bickin , zorba ama hafif guzel terbiyesiz takilan kizlari o kizi cikista dovdu. Sebep ise onlari kabul etmeyen adam nasil olurda o hasta kizla sevgili olur.
Ayrica bu kizlar okulda cirkin bulduklari ve cikma teklifi aldiklari cocuklarida ifsa edip "tipine bakmadan cikma teklifi ediyor" diye her teneffus anlatirlardi.
Yani bar boyle kizlar
Konuya donelim;

Evet yakisiklikli bulmadiklari erkeklere kotu davranabilirler hatta forumsal ve oncesinde boyle seyler yapan forum uyesi kizlarda vardi. Nick vermeyecegim ama forumsalin eski motorizemekanik uyeleri boyle seyler yapardi. Irc kizlari daha bir "rahibemsi"...

Ama boyle zorba kizlar amerikan pastasi filmlerinde yada the offspring kliplerinde olurlar.
Mesela 0:38 de olan sahnede bulunan kizlar;

Yok abi yok, tüm sitayişleri alıyorsun yine kötü... ACABA ÇOK İÇİP HİÇ ORALI OLMADIĞIM İÇİN GÜNÜN SONUNDA KÖTÜ SÖZ MÜ YİYORUM?

doru... olabilir...

Halo etkisi gibi... Güzel/yakışıklı olanın sanki her şeyi mük gibi algılanıyor ve sadece kadınlar için geçerli değil,erkekler de beğenmediklerine ters davranır.
Birini tanımak,karakterini çözmeye çalışmak yorucu gelir çoğu insana o yüzden ilk bakışta notu verirler sad but true

karmaya nasıl kötü davranacaksınız
ayıp ya

Yakışıklı bulduklarıma kötü davranıyorum

Gereksiz umut vermek istemediğime kötü davranırım. Kul hakkıyla uğraşamam bir de yeterince derdim yokmuş gibi…

ayy onla mı uğraşacağım?

Geri