Kadınlar üniversite sınavı gibidir

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Bence kumrallaar Eskişehir /Anadolu Üni Açık Öğretim Fakültesisiniz.
Örgün öğretim bile değilsiniz :D

(Bence kaşınıyom ben)

Üniversiteyi anlamak daha kolay.

@Lefty 'de kumral o zaman biz kesin ve kesin
University of Oxford :=)
Maalesef...
Kendi saç rengim orta kestane fakat beyaz saç sayım arttığı günden beri sarı saçlıyım.:) Omuz hizasında saçımı da salgın nedeni ile daha kısa kestirdim ve çok rahatım. Hedefimde ise buz sarısı veya gümüş beyazı var fakat cesaretim yok.:)

korkma!
ensemde bıraktığım kuyruğu pembeye boyatmıştım sende başarabilirsin.

Maalesef...
Kendi saç rengim orta kestane fakat beyaz saç sayım arttığı günden beri sarı saçlıyım.:) Omuz hizasında saçımı da salgın nedeni ile daha kısa kestirdim ve çok rahatım. Hedefimde ise buz sarısı veya gümüş beyazı var fakat cesaretim yok.:)
Biz cesaretli bayanlarız tatlım sana güveniyorum yapabilirsin:=)

:emoji_cat:
Erkekler de açık öğretim gibi.
Düz, basit.

@Lefty bende kızılım daha da kızıl olasım var:P
Kızıl rengi de severim hatta bir dönem denemiştim fakat çok akıyor ve sürekli yeniden boyanması gerekiyor. Sarının o rahatlığı var, uzun süre boyanmasa bile beyaz saçlar arada röfle gibi duruyor. Kızıl saçı, beyazın olmadıkça rahatlıkla kullanırsın fakat beyaz varsa sürekli dip boya istiyor.

Kızıl rengi de severim hatta bir dönem denemiştim fakat çok akıyor ve sürekli yeniden boyanması gerekiyor. Sarının o rahatlığı var, uzun süre boyanmasa bile beyaz saçlar arada röfle gibi duruyor. Kızıl saçı, beyazın olmadıkça rahatlıkla kullanırsın fakat beyaz varsa sürekli dip boya istiyor.
:=))) daha dur beyazlamasın çok yaa tek tuk yeter:p
Beyazlayınca da gri yaparım ben:D

Benim 18 yaşında başladığı için hiç öyle beyazlamasın deme lüksüm olmamıştı.:) Yaşım 30 olduğunda sen tahmin et fakat neyse ki gri-beyaz saç moda oldu da rahatladım.:)
ay evet gri saç modası fenaydı bir ara bende beyazladığı zaman düşünüyorum:p

ay evet gri saç modası fenaydı bir ara bende beyazladığı zaman düşünüyorum:p
Kızıl saçın kızıllığı arttıkça akma oranı da artıyor diye biliyorum fakat son dönem kızıl boyalar değişti ise hiç fikrim yok. İyi bir kuaförden görüş almak gerekiyor, hemen akan kızılın rengi de çok tuhaf oluyor bana kalırsa.

Geri