Kurt
Platin Üye
Kumrallar hangi üni![]()
Kayseri/Erciyes
Eskişehir/Osmangazi
İdare eder yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kumrallar hangi üni![]()
kaybolKayseri/Erciyes
Eskişehir/Osmangazi
İdare eder yani![]()
Bence fazla kaşınıyorsun Emre'cim:=)Bence kumrallaar Eskişehir /Anadolu Üni Açık Öğretim Fakültesisiniz.
Örgün öğretim bile değilsiniz
(Bence kaşınıyom ben)
Maalesef...@Lefty 'de kumral o zaman biz kesin ve kesin
University of Oxford :=)
Biz cesaretli bayanlarız tatlım sana güveniyorum yapabilirsin:=)Maalesef...
Kendi saç rengim orta kestane fakat beyaz saç sayım arttığı günden beri sarı saçlıyım.Omuz hizasında saçımı da salgın nedeni ile daha kısa kestirdim ve çok rahatım. Hedefimde ise buz sarısı veya gümüş beyazı var fakat cesaretim yok.
![]()
Aklimdan gecen..Ya bu kadar abartmayın şunları
Banlanacak uyeler listesine eklendiSarışın kadınlar ODTÜ gibidir girişi zordur.
Esmerler de Hakkari Üni gibidir. Kazansan nolur kazanmasan nolur
Kızıl rengi de severim hatta bir dönem denemiştim fakat çok akıyor ve sürekli yeniden boyanması gerekiyor. Sarının o rahatlığı var, uzun süre boyanmasa bile beyaz saçlar arada röfle gibi duruyor. Kızıl saçı, beyazın olmadıkça rahatlıkla kullanırsın fakat beyaz varsa sürekli dip boya istiyor.@Lefty bende kızılım daha da kızıl olasım var![]()
:=))) daha dur beyazlamasın çok yaa tek tuk yeter:pKızıl rengi de severim hatta bir dönem denemiştim fakat çok akıyor ve sürekli yeniden boyanması gerekiyor. Sarının o rahatlığı var, uzun süre boyanmasa bile beyaz saçlar arada röfle gibi duruyor. Kızıl saçı, beyazın olmadıkça rahatlıkla kullanırsın fakat beyaz varsa sürekli dip boya istiyor.
Benim 18 yaşında başladığı için hiç öyle beyazlamasın deme lüksüm olmamıştı.:=))) daha dur beyazlamasın çok yaa tek tuk yeter:p
ay evet gri saç modası fenaydı bir ara bende beyazladığı zaman düşünüyorum:pBenim 18 yaşında başladığı için hiç öyle beyazlamasın deme lüksüm olmamıştı.Yaşım 30 olduğunda sen tahmin et fakat neyse ki gri-beyaz saç moda oldu da rahatladım.
![]()
Kızıl saçın kızıllığı arttıkça akma oranı da artıyor diye biliyorum fakat son dönem kızıl boyalar değişti ise hiç fikrim yok. İyi bir kuaförden görüş almak gerekiyor, hemen akan kızılın rengi de çok tuhaf oluyor bana kalırsa.ay evet gri saç modası fenaydı bir ara bende beyazladığı zaman düşünüyorum:p