Kadınlar neden tek elle araba kullanamaz ?

• Kullanıcı Futbolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü

Erkeklerin neden arabayı tek elle kullanırken, kadınların direksiyona iki elle yapıştığını araştıran uzmanlar ilginç sonuçlara ulaştı. Kadın ve erkeklerin otomobil kullanma alışkanlıklarını inceleyen Londra Üniversitesi psikologları, erkeklerin arabalarını kendilerinin bir parçası olarak gördüklerini, bu nedenle araba kullanırken kendilerini çok rahat hissettiklerini belirledi. Bu rahatlık da direksiyonu tek elle tutmalarına sebep oluyor. Erkekler ayrıca otomobilleriyle sohbet de ediyorlar.

Kadının dikkati otomobilde...
Kadınlarda ise durum tamamen farklı. Arabayı kendilerinden bağımsız bir başka varlık olarak görüyor. Bütün dikkatini onu kontrol etmeye odaklandıkları için direksiyonu çift elle tutmalarına sebep oluyor. Kadınların sırf bu yüzden araçlarına isim de verdikleri belirtildi. Araştırmayı yürüten Doktor Peter Marsh , “Erkekler ilişkileri hakkında konuşmaktan nefret ederler. Ancak otomobilleri ile olan ilişkileri çok farklı. Çünkü onu kendisi olarak tanımlıyorlar” diye konuştu.

Kim demiş bunu? Gayet de kullanılabilirler. Bu seksist söylemlerden vazgeçin. Benim yapıp bir kadının yapamayacağı hiç birşey yok..evet evet o iş dahil. Bkz: strapon

Kim demiş bunu? Gayet de kullanılabilirler. Bu seksist söylemlerden vazgeçin. Benim yapıp bir kadının yapamayacağı hiç birşey yok..evet evet o iş dahil. Bkz: strapon

Yazdiklariniza katiliyorum pek tabii kadinlar da tek elle araba kullanabilir, son cumleniz ile alakali bir diyaloga sahit olmustum 3-4 ay once. Simdi aklima geldi kahkaha attim yeniden. :)

Onlar araba kullanırken ciddi bir tavır sergiledikleri işin böyle bir olaya gereksinim duymazlar.

İnat edip tek elle kullanmaya çalışmasınlar :D Çok sıkıntı olur.
Kullanırlar demek lazım . :p

Arkadaşım göbeği le kullanıyor. Arabaya zaten zor sığıyor. Ayağı ile de vites değiştiriyor. (Beni de geriyor)

Kullaniyorum.

Geri