Kadınlar neden kedi gibidir ?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kediler ve kadınlar... Bu iki 'k'nin birbirine neden bu kadar benzediğini merak ediyor musunuz?

• Kediler doğaları gereği kıskanç yaratıklardır. Kedi dolu bir evde olsanız bile aynı anda tek bir kediyi (kendilerini) sevmenizi isterler. Tıpkı kadınlar gibi.

• Kediler de kadınlar da sahiplerinin hemcinslerine ilgi duymasından hoşlanmazlar.

• Bir kediyi eve getirdiğiniz anda sahip olduğunuz her şey aynı zamanda onun da olur. Tıpkı bir kadını eve getirdiğinizde olacağı gibi.

• Bir kediyle bir süre yaşadıktan sonra anlarsınız ki ne zaman işiniz olsa kediniz o zaman sizden ilgi ister. Ama siz ona ilgi göstermek istediğinizde ya sallamaz ya uyur ya da saklanırlar. Tıpkı kadınlar gibi!

• Bir kedi de bir kadın da sizin ilginizi istiyorsa mutlaka alır.

• Kediler de kadınlar kadar özgürdür. Onlara herhangi bir numara öğretemez, istediğiniz yönde eğitemez, çağırdığınızda gelmesini garanti edemezsiniz.

Alıntı ~

Bir günün 23 saatinde kediye de ilgi göstersen kadına da ilgi göstersen ikisi de kalan 1 saatin hesabını sorabilecek potansiyele sahiptir.

Kadınlara bayılıyorum harika yaratıklar. Kedi gibi olmaları muazzam bişey, onların yanında Kürkleyen Aslan gibiyim. Seviyorum sizi Kadınlar Çok güzelsiniz.

Ben kedi gibi değilim ne gibiyim düşünüp dönüyorum hemen.=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri