Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni traş olmuş ensede fena durmuyor bi ara bak 🤣Arkası dönük adamın başka neresine bakacaz tabii popişine bakacaz
Merhaba , cennetten indiginize gore yorgun olmalisiniz.Tamamen mecazi bir anlamı olduğu için aslında.Hiçbir kadın erkekteki poponun şekline bakmaz.Mesela popo değil, yürek.. Yüreği yemeyen ümit vermez. Yürek kelimesini amiyane olarak popo olarak düşünebilirsiniz..
Gözleri ile sevişiyorsan demek 💁Ayıplı başlıklar bunlar yorum yapmamak lazım gözleri dururken başka yerine niye bakılsın ya 😃
Niye herkes baktığı yerle mi hemhal oluyor o halde gözler iyidir yine de 😂Gözleri ile sevişiyorsan demek 💁
İnanmam böyle şeylere. Niye baksınlar yav.
İnşallah ahlaksız teklif gelmez efendim size ordan 🤣Güzeldir bakıyorlardır. İşyerinde benim kıça da talip çok her gün sövmekten bıktım gayri mesela
Nee sana bakmaya geldim çık şu konudan artık burçtaşım salın gitsin konuyu tarihin karanlık sayfalarında kaybolsun .😂İnşallah ahlaksız teklif gelmez efendim size ordan 🤣
Merhaba , cennetten indiginize gore yorgun olmalisiniz.
Pek tabi popoya hatta ve hatta pipiye bile bakarlar. Neden bakmasinlar?
Bunda bir mecaz yok.
Butun dunya buna inansa
Bir inansa hayat bayram olsaaaa
Sarkisi geldi aklima siz yazinca.
Keske herkes sizin kadar beyaz olsa.
Hic ayip seyler olmasa.
Konu sürekli hortluyor 🤣Nee sana bakmaya geldim çık şu konudan artık burçtaşım salın gitsin konuyu tarihin karanlık sayfalarında kaybolsun .😂
O da yakındır vallahi tedirgin ediyorlar insanıİnşallah ahlaksız teklif gelmez efendim size ordan 🤣