Kadının evlenme teklifi etmesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
nyc bey ayrılık kararı almakla kafada bitirmek aynı şey değildir zaten. terk edilirsiniz ama bir damla göz yaşınız akmaz, terk edersiniz ama zor toparlarsınız. ayrılmak ve içte ayrılmak farklı şeyler.
fikrine saygı duyuyorum tabi ki. ama ben her şeyi kadının yaptığı ilişkilerin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. mutlu olabilirler mi? tabi ki. her iki taraf da istediğini aldıktan ve uyum yakaladıktan sonra olabilir. herkes aynı olacak diye bir şey yok. ben kendi bakış açımdan fikrimi söyledim ben mutlu olamam. olmasını hayal ettiklerimizle olacak olanlar hiç denk düşmüyor.

İste ben her şeyi kadın yapmalı demiyorum zaten.Sorumluluk gerektiren rollerin sadece erkeklere yüklenmesini eleştiriyorum. Diyorum ki kadın da evlilik teklif edebilir,hesap ödeyebilir vs. Bunu kadın da yapabilir diyorum, daima kadın yapmalı demiyorum.
Aksi düşünceyi "bi kadın futbol oynamamali"dan pek farklı görmüyorum.Kadin mavi giymez erkek pembe giymez falan. Hani en entelektuel, materyalist ya da mantıklı geçinen insan bile güya her olguyu sorgular fakat yukarıdaki önermelere yöneltilen 'neden?' sorularina mantık ilkelerine uyan işlevsel bir cevap veremez. Atalardan miras kalan,genotiplere kadar giydirilmiş cinsiyetçi roller vardır çünkü.
Özellikle belli yörelerde eğitimle dahi bir yere kadar kırılabiliyor.

Ya her ne kadar öz güvenli olsam da birini beğensem bile o konuşmadıkça yüzüne bakamayan ben..
Bana fazla gelir ya, ben erkek teklif etsin isterim dsşlkfs
Ama bunu yapmak isteyen elbette yapabilir, illa böyle olacak diye bir şey yok.

ahah anı mı yakalamışlar nedir adam sahiden ruhsuz, daha önce 50 kere evlilik teklifi almış gibi. var böyle alfalar...
birkaç fotoğraflarını daha gördüm adam zorla tutuluyor.
bizim hayalimiz böylesi
1670606418923.png
şort rengi zaten adamın evlilik teklifi etme ihtimalini sıfırlıyor. (linç)

birkaç fotoğraflarını daha gördüm adam zorla tutuluyor.
bizim hayalimiz böylesi
Ekli dosyayı görüntüle 72611
şort rengi zaten adamın evlilik teklifi etme ihtimalini sıfırlıyor. (linç)
bence tarihin bi noktasında evlilik teklifi alan kişiler gözlemlendi ve "koca koca adamlar teletabi'ye dönüştü" denilerek geniş bi mutabakatla bu iş erkeklere verildi. ataerkil düzenle ve cinsiyet rolleriyle alakası yok.

İste ben her şeyi kadın yapmalı demiyorum zaten.Sorumluluk gerektiren rollerin sadece erkeklere yüklenmesini eleştiriyorum. Diyorum ki kadın da evlilik teklif edebilir,hesap ödeyebilir vs. Bunu kadın da yapabilir diyorum, daima kadın yapmalı demiyorum.
Aksi düşünceyi "bi kadın futbol oynamamali"dan pek farklı görmüyorum.Kadin mavi giymez erkek pembe giymez falan. Hani en entelektuel, materyalist ya da mantıklı geçinen insan bile güya her olguyu sorgular fakat yukarıdaki önermelere yöneltilen 'neden?' sorularina mantık ilkelerine uyan işlevsel bir cevap veremez. Atalardan miras kalan,genotiplere kadar giydirilmiş cinsiyetçi roller vardır çünkü.
Özellikle belli yörelerde eğitimle dahi bir yere kadar kırılabiliyor.
benim cinsiyetçi ayrıca ırkçı olduğum bilinen bir gerçektir.. yine de hesap ödemeyle evlilik teklifi aynı klasmanda değil. amaaaan herkes birbirine teklif etsin. ne edelim. bana 1.90 kaslı kumral geniş omuzlu gamzeli bir bey ederse sevinirim.. teşekkürler

benim cinsiyetçi ayrıca ırkçı olduğum bilinen bir gerçektir.. yine de hesap ödemeyle evlilik teklifi aynı klasmanda değil. amaaaan herkes birbirine teklif etsin. ne edelim. bana 1.90 kaslı kumral geniş omuzlu gamzeli bir bey ederse sevinirim.. teşekkürler

Anladım.

daha ilk üç kriteri sağlayamadan bi de gamzeyi eklemen hoş olmadı juju ama HALLEDECEĞİZ...
onu en kötü dolgu botoks gibi bi şeyle yaptırırız. yapıyorlarmış. diğerlerini bulayım onu bir şekilde hallederiz. hem zaten ben onu gamzeli görürüm..

"ahbap eğildiğinde ben de sanmıştım ki güzellik yapıcaksın"

edebilir tabi degisiklik olur aksyon heycan katar iliskiye djxkf
ama ben etmem:DD

ben kadın önümde diz çökünce olayın ciddiyetinden uzaklasirim.
benim için senaryo direkt değişir

O kadar da degil artik. Erkek, sus biberi rolunde mi olacak iliskide?

Eşittik falan bir şeyler, seviyorum böyle konuları.

Dogru konus be shinikom. Bi de sulayalim arada isterlerse!
Erkek daha cok sevdigini belli etmezse, bir ileri asamayi o baslatmazsa, gelecegini cok parlak goremiyorum ben o tarz iliskilerin. Hep bir taraf daha cok fedakarlik yapsin demiyorum elbette. Ama evlilik teklifini de yapmiyorsa, kendisine gitsin baska bi iliski bulsun :p

Geri