Kadınca bir terapi biçimidir alışveriş yapmak

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Günün ve haftanın bütün stresini atıp biraz olsun kendine vakit ayırmak isteyen her kadın kendini sokağa atar ve alış veriş yapmak ister.Alış veriş yapmak ev hanımları için kendine zaman ayırmanın en güzel biçimidir.

Her ne kadar erkekler kadınların bu hobisine kızsa da kadınlar alışveriş yaparak kendini rahatlatır.Evin, eşlerin ve çoc...ukların sorumluluğundan arınıp alış veriş yapan kadın kendini iyi hisseder.HANGİ KADIN alış veriş yapmayı sevmez ki değil mi ?

Kadınsanız ve kendinizi kötü hissediyorsanız, tavsiyem kendinize biraz daha zaman ayırın hanımlar.Derin bir nefes alın önce, daha sonra giyinin, saçınıza ve yüzünüze biraz baktıktan sonra dışarı çıkın.Yürüyün biraz.Yeşil alan varsa yürümek daha rahatlatıcı olur.

Her gün en az 1 saat yürüyün.Bu yürüyüş kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır emin olun.Hatta varsa fazla kilolarınız bu sayede vermiş olacak ve daha da mutlu olacaksınız.​

Valla ben de çok seviyorum ama canım sıkkın olduğu için falan değil genel olarak böyleyim..

Terapi olması için satın alına ürünün gerçekten bir amaca hizmet etmesi gerekiyor. Satın alındıktan sonra bir köşeye atılıp unutulacaksa hiçbir mantığı bulunmuyor.

kadını, erkeği yok bu işin. alışveriş kafa dağıtıyor, mutlu ediyor.

Bilinçli mi yapıyorsun yoksa sen de gereksiz şeyler alıp bir yerlere atıp unutanlardan mısın?
ihtiyacım dışında, ilgimi çekiyorsa ve fiyatı da uygunsa nasılsa kullanırım, iş görür bu diyerek alanlardanım.

Terapi mi bilmiyorum ama sürekli bir alışveriş yapma potansiyelim var. Kargo gelmediği gün kendimi eksik hissetmeye başladım..

alışveriş sevmeyen insan benden uzak dursun, kadını/erkeği...

dolan dolan nereye kadar
çarşıdan sonra uğra

Ben sevmiyorum ya alisverisi. Allah da belasini versin jklhfj Istedigim hic bir sey bulamiyorum, giy dene cikart, biktim gercekten. Ben ne zaman kendime ozel stilistle calisabilecek kadar zengin olacagim acabaaa

alışveriş ile çıkmış olduğum bunalımdan, ay sonu kart ekstresini gördüğümde tekrar bulanıma giriyorum. bunun adı ney şimdi?.......

Moderatör tarafında düzenlendi:
alışverişe bayılıyorum ama yine mutlu olduğum zamanlarda. arkadaşlar, ben mutsuzsam hiçbir şey bana keyif vermiyor, buna alışveriş de dahil. mutluluk meşgalesi benim için. mutsuzken neyleyim lip balmı, glossu, efendime söylim turuncu ceketi

mutsuzken, üzgünken çok saçma şeyler alıyorum. asla giymeyeceğim. o nedenle bu dönemlerde alışveriş yapmak için arşa çıkan isteğimi ufak şeylerle gidermek zorundayım. çünkü en son şeffaf trençkot almışım ya. baya iç gösteriyor tamamen. kemeri bile şeffaf. tanrım.. o gün son gündü. kendime pasta falan alıp sakinleşmeyi bekliyorum...

Geri