Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi 16. Bölümde Çalan Annem Şarkı Sözleri

R
kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkı, kaderimin yazıldığı gün 20 ocakta çalan şarkı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 13.bölümde çalan kimseye etmem şikayet şarkısı, kaderimin yazıldığı gün kimseye etmem şikayet şarkısı, zeki müren kimseye etmem şikayet, müzeyyen senar kimseye etmem şikayet

[YOUTUBE]_A3T8lRrXgg[/YOUTUBE]​

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri, kaderimin yazıldığı gün 20 ocakta çalan şarkı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 13.bölümde çalan kimseye etmem şikayet şarkı sözleri, kaderimin yazıldığı gün kimseye etmem şikayet şarkı sözleri, zeki müren kimseye etmem şikayet şarkı sözleri, müzeyyen senar kimseye etmem şikayet şarkı sözleri

Kimseye etmem şikayet
Ağlarım ben halime
Titrerim mücrim gibi
Baktıkça istikbalime
Perde-i zulmet çekilmiş
Korkarım ikbalime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime

kaderimin yazıldığı gün 13.bölümde çalan kimseye etmem şikayet şarkısını kim söylüyor?

Şarkıyı Zeki Müren Şevval Sam vs gibi bir çok ünlü sanatçı seslendirmiştir.Dizi de Müzeyyen Senar'ın seslendirdiği versiyon yer almıştır.​

kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan annem annem sen üzülme şarkı sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan şarkı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan annem annem sen üzülme şarkısı dinle, kaderimin yazıldığı gün dizisi 10 şubat şarkısı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 10 şubatta çalan annem annem sen üzülme şarkısı sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi annem şarkısı, kaderimin yazıldığı gün dizisi annem şarkı sözü, kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan annem şarkısının sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölüm annem sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölüm şarkısı dinle, kaderimin yazıldığı gün dizisi 10 şubat şarkısı dinle

Hani eski zaman masalları anlatır
Hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan
Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde
Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutur dost oluruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız
Ben kararlı uçarken yolumda
Sen çatık kaşlarının altında
Her yeni güne sevgiyle başlarsın
Annem sen benim yanıma kalansın
Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Bu gönül hala dizlerinde
Annem annem
Sen Üzülme
Sözlerin hep Yüreğimde

Annem sen benim yanıma kalansın.... Annem annem...
Nasıl işliyor içime bu şarkı , nasıl sızlatıyor burnumu ...

kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan annem annem sen üzülme şarkı sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan şarkı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan annem annem sen üzülme şarkısı dinle, kaderimin yazıldığı gün dizisi 10 şubat şarkısı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 10 şubatta çalan annem annem sen üzülme şarkısı sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi annem şarkısı, kaderimin yazıldığı gün dizisi annem şarkı sözü, kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkı, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölümde çalan annem şarkısının sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölüm annem sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 16. bölüm şarkısı dinle, kaderimin yazıldığı gün dizisi 10 şubat şarkısı dinle

[youtube]FhyCXUT_5as[/youtube]

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 16. bölümde çalan Annem şarkısını Candan Erçetin seslendirmektedir.

kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde özcan denizin okuğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde kahramanın okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde kahraman vurulurken kahramanın okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta kahramanın okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta özcan denizin okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta kahramanın okuduğu şiirin sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde özcan denizin okuduğu şiirin sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta okunan şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde okunan şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde okunan şiiri dinle, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta okunan şiiri dinle

[youtube]-D9tWezcKNU[/youtube]

kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde özcan denizin okuğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde kahramanın okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde kahraman vurulurken kahramanın okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta kahramanın okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta özcan denizin okuduğu şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta kahramanın okuduğu şiirin sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde özcan denizin okuduğu şiirin sözleri, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta okunan şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde okunan şiir, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17. bölümde okunan şiiri dinle, kaderimin yazıldığı gün dizisi 17 şubatta okunan şiiri dinle

Canım oğlum
Kar altında büyüyen tohum gibisin
Toprağın kuruluğunda sıcak, yumuşak, korunaklı
Bahar gelip sen baş verdiğinde
Sakın insanların çirkinliğini görüp hayattan vazgeçme
İnadına diren
Annenin sesine kulak ver
Minik ışığım diyor sana
Ben yanında olmasam bile
O seni korur kollar
Onun gülüşüyle bütün kötülükler senden uzaklaşır
Çok istedim seni