Kadere inanıyor musunuz ?

Konu sahibi son olarak 2604 gün önce görüldü

Kadere inanıyor musunuz?

• Evet inanıyorum

Kullanılan: 36 65.5%
  • Hayır inanmıyorum

Kullanılan: 8 14.5%
  • İnsan kaderini kendi belirler

Kullanılan: 5 9.1%
  • Diger

Kullanılan: 6 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    55
Evet Kadere İnanıyorum Zaten Kadere İnanmamak islamiyeti KabuL Etmemek Anlamına Gelir Bence Kimse Kendi Kaderini Kendisi Belirleyemez ÖyLe Bir Seçenek Olsaydı Herkez 4/4 lük yaşardı Diye Düşünüyorum : )

Size iki yol verilmiştir. İyi ve kötü.. Kaderiniz buraya kadardır. Gerisi size kalmıştır..

Evet Kadere İnanıyorum Zaten Kadere İnanmamak islamiyeti KabuL Etmemek Anlamına Gelir Bence Kimse Kendi Kaderini Kendisi Belirleyemez ÖyLe Bir Seçenek Olsaydı Herkez 4/4 lük yaşardı Diye Düşünüyorum : )

Bu cümleyi beğenip onaylayanlara gülüyorum :) Herkes 4x4lük olabilir. Nefsine hakim olabilirse..

Bu cümleyi beğenip onaylayanlara gülüyorum :) Herkes 4x4lük olabilir. Nefsine hakim olabilirse..

Senin Gibi yani:) Konuyu yanlış yere Çekiyorsun Her Zamanki Gibi KimSe Kaderini Bilemez yarın Bir Gün Kaza Olucak Belki Sakat Kalıcaksın Bunu Bilebilirmisin Bilseydin Eğer Her şeyin Önlemini Önceden Alırdın Bence Senin Verdigin Cevaplar Daha Komik:)

Kaderle nefsin ne alakası var onu anlamadım dogrusu :)

Size iki yol verilmiştir. İyi ve kötü.. Kaderiniz buraya kadardır. Gerisi size kalmıştır..

Bazen gerisi bıze kalmıyor... hastalık gıbı mısal ölüm gibi bunlar hepsı kaderdir.. bana iki yol gösterende kaderdir... dimi;)

Kaderle nefsin ne alakası var onu anlamadım dogrusu :)

nefsi 4x4lük olmak için söylemiştim. alaka kurmamı istiyosanda çok basit bi şekilde kurabilirim :) örnek; kezman demşki insan sakat kalabiliyo.. hiç düşünüyo musun kim bilir ne hata yaptımda Allah bu belayı verdi bana diye :) kim bilir nerde nefsine hakim olamadında kötü bişey yaptın mesela ;) şimdi bunada herkes yaptığı hataların cesasını mı çekiyo dersiniz.. ayrıca hastalık vs gibi değişken şeyler sizin 4x4lük olmanızı engellemez geniş düşünün biraz :)

Bazen gerisi bıze kalmıyor... hastalık gıbı mısal ölüm gibi bunlar hepsı kaderdir.. bana iki yol gösterende kaderdir... dimi;)

cümlemi doğru anlamaya çalışsaydın demek istediğimin farkına varırdın :) sana iki yol gösteren evet kaderdir. ama cümlenin devamına bak. ordan sonrası kader değil senin yaptığın doğru yada yanlış şeylerin zincirlemesidir..

cümlemi doğru anlamaya çalışsaydın demek istediğimin farkına varırdın :) sana iki yol gösteren evet kaderdir. ama cümlenin devamına bak. ordan sonrası kader değil senin yaptığın doğru yada yanlış şeylerin zincirlemesidir..
Peki madem yolları gösteren kaderse sende kadere inanıyosun demektır no problem...:D sende benim ne demek istedığımı tam anlayamamışşsın "bazen " kelımesini yorumlayabilmek ne güzel olurdu...:)

Geri