Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Narcissus Avatar Blank v.1

tp80m.jpg

Çok teşekkür ederim canım, harika olmuş. Hemen kullanayım. :cici:

Özgürlük geleneksel kuralların ötesinde kendine meydan okuma potansiyelidir.
Tutkularımızdan güç alıyoruz. Arzularımızla harekete geçiyoruz.
Nefret bile, düşmana karşı kullanıldığında değerli bir müttefik olabilir.
Ama yine de tüm bunlara sırtımızı dönmemiz söylendi bize.
Bizleri insan yapan duygulara, hissiyatlara

Kadınlar, bele baglanan tas gibidir. Ne ucabilirsin, ne yüzebilirsin ...

Kızları anlamak konusunda bilmen gereken iki şey var. Birincisi. İçgüdülerini dinleme.
Hayatın başka bir alanında seni başarıya götürürler. Ama kadınlarda işe yaramaz.
Yani, ne yapman gerektiğini düşünüyorsan tam tersini yap. İkincisi dürüst ve hassas olmalısın.
Kadınlar bir erkeği sırf kocaman güçlü ve benimki gibi kaslara sahip diye istemez.
Hayır. Düşünen birini isterler. Hisseden birini isterler. Onları anlayabilen birini isterler.
Kadınlar, en derin duygularını saklamayan erkekleri ister ...

Çirkin Doğabilirsin Yada Güzel , Hatta Engelli Bile Doğabilirsin .Ama **Spam/Adversiting** Doğamazsın , **Spam/Adversiting**lık Kişisel Bir Seçenektir ..

Toprak olsam üstüme basmayacaksın , Hava olsam içine çekmeyeceksin.. Öyle düşmansın!.

Annem : neyin var ? diyerek böldü sessizliğimi. Bende gittiğini ve kaybettiğimi söyledim. O da saçlarımı okşayıp ;
Üzülme evladım! Cana geleceğine mal'a gelsin. dedi.​

Yaptığım şakanın ardından gözlerimin içine bakıp,"Aşk Olsun" dediğinde "Keşke!" diyebilmek için can atıyordum.

Aşk, ağır iştir: emekli olamazsın, sigortası yoktur, ikramiye alamazsın, yıllık tatil izni verilmez, greve kalkıştın mı yersin sopayı, her dakika lokavt tehlikesiyle burun burunasındır, kaza riski yüksektir, amatörce uğraşılır! Aşk, ağır iştir! Yol boyunca bunları şoföre dayatamazsın. O, uykuya yenilmek üzeredir, sen ise rüyaya!

Sevgilim 'beni Aldatıyor musun dedi' , hayır onu Aldatıyorum dedim...afalladı !

Sen bir defa olsun “seni seviyorum” yalanını at; melekler günahını bana yazsın, olur mu !!

Bugün kitap izledim, film okudum, müzik yedim, yemek dinledim. Aklım sendeydi, hiçbir şeyi doğru yapamadım, Şaşkınım..

Sonsuzluk İstedim Allahtan ! Sanırım "S" yi Biraz Sessiz Söyledim. Şimdi " Onsuzum.!

Bırak şimdi yanaklarımı dudaklarımı... Gücün yeterse yüreğimden öp beni

Geri