Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Hepimiz çocukken bir kibriti ağzımıza sokup söndürdük sandık,
Oysa içimize düşürmüşüz ateşi, haberimiz yok

;) ;)

İnsan sandigim insancık müsvetteleri artık ayagima bulasan camur kadar degeriniz yok..

Besikler vermişim Nuh'a salıncalar hamaklar, Havva ana daha dünki çocuk sayılır Kaan'ım ben tanıyormusun.. ?

Ellerimi tutarsan, dünyam ısınırki benim ADAMMMMMMMMM. :oy:
Kaan :u1: :dyg:

Aşkların ilk günü unutulmazmış sevgili (@Kaan) .. Aşık olunan o saniye asla unutulmazmış. Ben sen'lerin hiçbir saniyesini unutmadım/unutmuyorum..

Gerçekten unutmuyorum, sende biliyorsun. :) Ah hafızam. :)
:)

Bak adamım!Gerçekten âşık bir kadın, hiç düşünmeden benliğini vererek ulanır sevdiği adama. Zenginleştirir, yüceltir mabedini.. (Tıpkı benim gibi) :u1: (@Kaan):dyg:

Tanrı bize iki yuvarlak organ verdi: biri oturmak, diğeri düşünmek için. Başarımız hangisini daha çok kullanacağımıza bağlı..

Kumru'şum bayk bizim yeni reklamımız çıkmış. Ayh ne güzel dans ediyorsun sen böyle tıpa tıp aynımız ya.. :u1: :asd:

[YOUTUBE]4JfptLjPkAg[/YOUTUBE]​

Kumru'şum bayk bizim yeni reklamımız çıkmış. Ayh ne güzel dans ediyorsun sen böyle tıpa tıp aynımız ya.. :u1: :asd:

[YOUTUBE]4JfptLjPkAg[/YOUTUBE]​

Benim her zamanki halim yine. :p Öyle anlamlı bakarsam sana, böyle de güzel dans ederizki biz. :cvcv:
Yine çomçok şiriniz. :dyg:

[YOUTUBE]3Q9gxSj_obY[/YOUTUBE]

Kumruş Bebişimize bak Üzümü nasıl kurutuyor :u1: Tıpkı sana cekicek kızımız hih.. :trip:​

[YOUTUBE]3Q9gxSj_obY[/YOUTUBE]

@Kumruş Bebişimize bak Üzümü nasıl kurutuyor :u1: Tıpkı sana cekicek kızımız hih.. :trip:​

Hım hım kirpiklerinden tut, göz rengine kadar annesine (bana) benzemiş kızım. :oy: Baksana yeşil yeşil bakıyor ben gibi. :p

İnsanların birbirlerini tanıması için en iyi zaman, Ayrılmalarına en yakın zamandır.

Kaan :cee:

Bir adam var her gün ayrı ayrı sevdiğim.. Bir adam var sesinde huzur bulduğum.. Bir adam var ömrümün geri kalanı dediğim.. Hangi kelime olsa eksiktir biraz aslında.. Senelerim olmuş bir adamı anlatıyorum.. Dolu dolu yıllarıma sığmış bir an bile aklımdan çıkmamış bir adam... Hayatımdaki en güzel şey, en derin duygularımın sahibi.. Hayallerin hesaplanmış ve net olarak tutturulmuş gerçeğe yaklaşımı küçücük kalbimin içindeki öyle derin ve kocaman duygular büyütmeme neden oldu ki.. İşte o zaman ben kendimle tanıştım, kendimi tanımayı başardım.. Sevmek herkese nasiptir ama güzel sevmek çok sıradan insanların başaracağı bir şey değildir.. Ve sevgilim sana milyonlarca kez teşekkür ederim beni sıradanlaştırmadığın için.. Gözlerinde bulduğum küçücük dünyanın en kocaman mutluluğu omzundur benim için.. Sıkıntı denizime çoğu zaman kıyı veren, o eşsiz huzura sahip omzun.. En mutlu anlarımın kahkahlarındaki neşem.. Sen benim diğer yarım, kalanım, her şeyim.. Her şeyimsin ADAM. O güzel gülüşüne, bakışına, gözlerine kurban olurum ben senin yakışıklım. :cvcv:

Nasılda çabuk geçiyor seninle zaman.. 3 yıl önce bugün için ALLAH'a bin şükür ADAM.. Bugün 3. yılımızı bitirip, 4. yılımıza gün aldık..
3 yıl önce bugün bana ilk seslenişin; 'Bakar mısınız?'..
İşte o ilk seslenişinde verdim ben sana sözümü; 'Bakmam mı, bakmam mı ADAM, bir ömür bakarım ben sana.. :ayh:
3. yılımız kutlu olsun ömürlüğüm benim.. Birlikte nice senelerimizi görelim inşALLAH..

Bugün olduğu gibi yarında, yarından sonrada, ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine.. Seni bir ömür seveceğime, her bakışında okuduğun o gözleri her zaman yanında göreceğine.. En yakın dostun, sırdaşın, arkadaşın, yol arkadaşın olacağıma.. Asla ve asla soğuktan ve yalnızlıktan üşümeyeceğine, ömür boyu her sabah sana aşık olarak uyanacağıma.. Sen uyurken ikimiz için dualar edeceğime.. Hasta olduğun zaman sana çorba yapacağıma.. Bir ömür elini asla bırakmayacağıma, sana her zaman ADAM'ım diyeceğime, seni sonsuzluk kadar seveceğime, seni SEN olduğun için seveceğime, seni bir ömürden de öte seveceğime ve ömür boyunca 'Seni seviyorum' diyeceğime SÖZ veriyorum ADAAM, SÖZ veriyorum ADAM'IM.. :ayh:

Ve ben sana öyle Aşık olmuşum ki, şiirimin ilhamı, duamın kaynağı.. Seviyor, sevmiyor'lara gerek kalmadan senin de beni sevdiğini biliyorum. Sana öyle vuruldum ki, canımı da, yolumu da, gönlümü de yoluna döşedim.. :ayh:

Azıcık kaldı sevdiğim.. Aynı evde nurdan yaratılmış bir küçüğün teheccüd vakti ağlamasına uyanmamıza.. :oy: :ayh: Hıhı.. Azıcık kaldı sevdiceğim.. Aynı evin anahtarlarını taşımamıza..

(Yumuk patili, koyun gözlün..):dyg:

Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım. Zaman değil yürek istiyormuş. O da sende kaldı...

Seni üzen bir şeyler varsa getir gelirken. uykusuzum günlerdir uyuşturucu getir. çözülecek gibi oluyor birden bağlar, sakinleşelim biraz. yatıştırıcı getir. güven getir inanç getir buralara. ölümlüyüz cehennem getir, huzur sukunet. sessizlikler. şarkım var ağzını getir, dökülelim boşver yağmurlar getir. kanım da akacak zaten oluk oluk getir. kimseye de güvenemediğimden kırılmaya yer bulamıyorum ne zamandır, yer getir yapıştırıcı getir. kilise getir günah getir. dönme etrafında putlarımın. taşlarımı bırak. kanatları çöz. uç. düş. ot getir çarşaf getir. eğilip alma. kaldır yukarı. çıkar üstünü. yerdekilere dokunma. eteğindeki taşları isteyen bir şeytan var yanımda.

Yanlızlık garip bir kelimedir; çoğu zaman yanlış yazılır. Hatta Türkçe'ye tercümeside ''ßir bardak çay'dır..'

Geri