Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü

Hı hı :u1: Aaaşşşşşşşşşşşkkkkkk :aşköpücüğü:
Kaan'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. :asik:

Gerçekte hayatın anlamı olmasaydı ve ben de anlamsızı seçmek zorunda olsaydım, bence de en seçilesi anlamsızlık bu olurdu.

Sosyal demokrasi; halkın halk tarafından, halk için zorlanmasıdır. :)

Tam Yedi gün oldu bayan, siz öleli.. halk dilinde bir hafta, o kadar kısa yani. dilimde yüz atmış sekiz saat. on bin seksen dakika.. up uzun.. ip uzun.. neyse ki sigara kısa.. çekerdim içime, ve üflerdim iç yangının dumanlarını dışarı.. o saatlerde, rengim atmış sıcaktan, ve sonra yüzüm erimiş dilime.. üstelik bu süre, cesedinle konuşma fırsatı bulacak kadar uzun. ölüsün, susuyorsun, yüzüm çıkmıyor dilimden.. uzun uzun, göz kırpıyor cesedin, bir daha ölüyorum.. ilk kırk sekiz saat, öldüğünü kabullenememek, sonraki yas , ve bir sonraki yaş vakti. son saniyeler benim ölüşüm.. hiç uyumadım, uyuyacak oldum, düş kırmadan uyandırdı son dileğin. diş kırmadan çiğnenmedi yokluğun.. ve iyi geceler kırıklarım, ve iyi bak kendine diyorsun, bu mümkün değil. ölüyorum, ne yönden bakarsan bak ölüme, mutlaka göz kırp.. bilsem, ah bilsem son dileğini, gerçekleştirip ölürdüm... ama umut ettim, kefeni sevmezdin bilirim, ki bilmesem de son dileğini, belki beni diledin diye, mezarını açtım göğsümden, ve sana gelinlik giydirdim.. şimdi, göz kırp.. ve dansa kalk... ne olur...

Üzülme geçecek. Başından bir olay, bir aşk ve önünden bir kadın.. Sonra, Omuzlarda taşınacaksın ama, Annen gururlanmayacak, bu benim çocuğum olmamalı diye, Geçecek içinden. Sen önde duracaksın ve arkana geçecekler. Nasıl bilirdiniz diye soran hocaya iyi diyenlere mesela, Yalanınızı S... diyemeyeceksin.. Sonra istediğin kadar üzül,kendine yalan söyle.. O diyemediğin şey işte, İstesende de geçmeyecek..

Bende senin yerinde olsam sevmezdim 'Beni' Düşünsene Her istediğine evet diyen biri Ne kadar sıkıcı dimi? Merak etme,sende seveceksin Sende.. Tekme yiyince.. Belki de beni sevmemen lazım Ben iğrenç birisiyim Aklı olanın yapacağı şeyler yapmadım Çok sevdim mesela.. Sen sıcacık odanda televizyon karşısında otururken Ben kapına çiçeği nasıl bırakırım düşüncesindeydim Kar çiselerken.. Senin annen vardı mesela Düşünmen gerekiyordu. Yada aranı bozmaman gereken arkadaşların. Onlar için karşına beni alamazdın Ağlarken bir şey düşünemezdim. Belki mutluluktandı,belki acıdan Ama ağlıyordum, Affet, Bizim karşımıza çıkacak engellere Gözyaşlarımla sel yaratmaya çalıştım Başaramadım, Affet. Sen beni yanına alamazken Benim aldığım tek şey Dudaklarından süzülen birkaç kelimeydi: 'Geri kalan hayatında mutluluklar dilerim.. ' Ateş devam etti 'Bunu gerçekten çok isterim' 9 kelime ve bir can.. Dokuz canlı olsaydım,dokuzunu da alırdı da Bir cana çok geldi Bu kelimeler,affet beni Affet.. Ve biliyorum,gencim Karşıma daha çok kız çıkacak En kötüsü de bu değil mi? Biz yenildik Biz kaybettik Biz bile bile gözlerimize baka baka Yalan mı söyledik? Sen şehrimin çıkış kapısıydın Ben bu şehirde ölmeye mi terk edildim? Ve sen yağmur olup Başka şehirlere mi yağmaya karar verdin? Ben aslında üç kişiydim Sen gelmeden önce yüzümü astım Sen geldikten sonra ceketimi astım Sadece seni izledim Giderken kendimi asmaya karar verdim Asılmış duyguları yaşadığım bu evi terk ederken Pencereme 'kiralık' yazmaya karar verdim Gerçek aşkın bu dünyada olmadığını bildiğimden Kiralık duygulara evimi teslim ettim. Sende seveceksin Sende yazılar yazacaksın Kağıdı ıslata ıslata.. Sende ağlayacaksın sevdiğini başkasıyla hayal edince Beni anlayacaksın, Başkasından tekme yiyince..

Topu atan alırdı. Bizden 1-2 yaş büyüklerimize abi diyecek kadar saygılıydık. Su kücüğün söz büyüğündü her zaman.. Küfür etmeyi bile bilmezdik çoğu zaman.. Kızarma gibi özelliğimiz vardı. Utanma duygusu ile büyüdük biz.. Top oynarken forvette Hagi defansta bülent korkmazdık.. Kaleye geçince taffarel oluverirdik bi anda. Sevgilmiz yoktu ama sevenlerimiz vardı. Belli eden bi hareket yaptımı oooo anlayalım lafı cıkardı koro gibi herkesin ağzından aynı anda. Erkeklerle kızlar toplandığında yakar top oynardı. Yine de centilmen adamdık biz yakmazdık bile bile kızları.. Amacımız kötü olmadı hiç bi zaman.. Karnımız acıkırdı öğle vakti güneşin altında " anneeee yarım ekmek yap " derdik.. sepetle gelirdi ekmeğimiz. Bakkaldan kola alırdık bazen , veresiye defterine yazdırırdık Babamın haberi var abi nidalarıyla.. Dudağımız patlardı , kimse dayak mı yedin demezdi o zamanlar.. Cünkü kimse kimseye zarar vermezdi. Ya düşmüşüzdür ya da top gelmiştir.. Her hafta dizimizde yara olurdu , kabuk tutardı. Soyması da bi zevk , kaşıması da bi zevkti.. Tasolarımız vardı , bazıları erken kalkar inerdi sokağa biz o " çıt, çıt " sesiyle uyanırdık.. Bi kaybettik mi , oturur ağlardık kimi zaman gitti " misty tasom " diye.. Zor cıkardı cünkü cipslerden. Bisiklete biner hava atardık arkadaslara. 2002 senesi Dünya kupası macları esnasında sokağa cıkma yasağı getirirdik kendimize.. TÜRKİYE maç yapacak diye yüzümüzü boyardık televizyon karşısında. En kötü hareketimiz , bisiklete pompa eşliğinde havalı korna yapmaktı belkide. Gürültü yapardık , arka lastiğe sıkıştırırdık pet şişeyi motosiklet havası katardık. Yeni dökülmüş asfaltın üstünde cıplak ayak koşmanın zevkini yaşadık biz ! Sonunda zenci ayağımız olsa da.. Bizim için en büyük mutluluk , bugs bunny bitti zannederken arkasına yeniden bir bölüm başlamasıydı belkide.. Oturur izlerdik. Biz iyiydik , güzeldik.. Noldu bize diye sormak bile , tüm bunları yaşayanlarda bi kaç göz yaşına sebep olur belki.. Cünkü içimiz de hala o cocukluğumuz ve anılarımız var.. He unutmadan , camiiye girip içtiğimiz suyun tadı hangi damacanada ??

Erkek şöyle düşünür: İsterse başkasını sevsin, yeter ki sevişmesin. Kadında cümle tersine döner: İsterse başkasıyla sevişsin, yeter ki sevmesin. Çünkü kadına göre vücudun merkezi yürek, Erkeğe göre etek. Erkek eteği paylaşamaz, Kadın yüreği..

Ben artık attığın şeylerin toplamıyım senin. Can attığın, yarattığın,yaşattığın, ya sattığın, ya tattığın

Ben, soranlara sadece arkadaşız diyorum. Sen bu noktada çelişkili ifadeler ver. Var bunların arasında birşey filan desinler havasına gireyim yeter.

Garip bir tedirginlik ortasında doğduk. ve garip bir şekilde büyüdük. garip ölmesek iyi.. Bir grup insanın bir grup beynine yerleşen bir grup düşüncenin, onları mutlu kıldığına inanan şuursuz bir terapi seansı belki. aklı başında düzgün insanların başı boş gezmeye başlamaları ve bu boşluğu dolduran şeyin belki de bir miktar duman ya da bir çeşit madde olduğuna inanıldığı, kafası iyi olmayanın sokakta yuhlandığı bir şehir oldum ben. Tezgaha sıralamadığım parça tesirli krizlerim, satmadığım benliğim, sokakta öldürülmeyen karışıklığım, hepsi ve hepsi hamur olmuş kaldırımlar gibi üstüme üzerime düşüyor sanki..

gulumsemen dilegiyle kaan.

ea6a571c4c2ebf8abb8a632a1a31a679_400x400.jpeg

insanların çok fazla kelimesi var.
ihtiyaç duyduklarından daha fazlası

ve
hiçbiri
yüreğimdeki kabarcığı tarifleyemiyor

dudağımdaki uçuk kadar.

Kıskanç bir insan değilim die geçinirdim. Takii bi gün, bi yazıya denk gelene kadar. Okudum ve dedim ki " bunu ben yazmalıydım ".
Sonra böyle devam etti. Nerde iki satır güzel yazı görsem, yazanına sinir olurum :) Şimdi gülüyorum. Hiç iyileşmedi bu hal bende.

insanların çok fazla kelimesi var.
ihtiyaç duyduklarından daha fazlası

ve
hiçbiri
yüreğimdeki kabarcığı tarifleyemiyor

dudağımdaki uçuk kadar.

Kıskanç bir insan değilim die geçinirdim. Takii bi gün, bi yazıya denk gelene kadar. Okudum ve dedim ki " bunu ben yazmalıydım ".
Sonra böyle devam etti. Nerde iki satır güzel yazı görsem, yazanına sinir olurum :) Şimdi gülüyorum. Hiç iyileşmedi bu hal bende.

Oldukça içten ve samimi sözler. Bu cümlelerin akabinde söylenecek bi söz bulmakta şuan zorlandım, Ama şunu söylemeliyim; Taklaya gelsede kurduğumuz onca düşler Eksilmesin yüzümüzden o masum gülücükler Meyda :hi:

sen hep mus mutlu ollllllllllllllll

Olmak için mücadele ediyorum SeZen. Umarım zamanla kalbimin acısı geçicek ve aradığım huzuru ve mutluluğu yakalayacağım. Zamana öteliyorum ve inaniyorumki zaman beni en doğru zamanda ayağa kaldırır. :)

Hani "adamı dillendirir" ya aşk, gidersen ikna edemem ve l'nin biri intihar eder

Geri