Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Kadin deyip bi kenara itmeyin, Lakin onlar karninda dokuz ay bir bebegi, Kalbinde sonsuza kadar bir erkegi tasiyabilendir.. :)

Ben asla sana küçücük bir þeyi bile neden büyütüyorsun demem diyemem Aþkoo, Büyüttükçe daha çok severim seni.. Hadi küçücük bir þeyi büyüt, O þey mesela, kýzýmýz olsun.. Gözleri sana huyu bana benzesin. :cee:

Yaaaaaa. :oy: Nasıl cümledir bu Adaaam. :oy:
O şeyi yani kızımızı ben büyüteceğim.. Büyüttükce, sen daha da çok seveceksin beni ve onu. :dyg:

O halde gözleri bana, burnu da sana benzesin. :oy:

O sensin işte Aşkımmmm. :cee:

tumblr_mt11ooNOPz1rbad26o1_500.jpg

Kurusun diye ojen, tırnağına üflüyorsun,büzüp dudağını.. ve dünya soruyor, neden bu küresel ısınma..şimdi anlat..nefesindeki sıcağı.

O nasıl sarılmaksa, sokuldu dünya ciğerlerime.. sigaradan çektiğim o son nefes vardı ya.. ekmek oldu, su oldu.. "bak" dedim.. bir seni sevmişim ben , o an anladım..

Ara beni" dedi sonra giderken, numaran yok ki dedim nasıl arayacağım? benimde telefonum yok, dedi ve ekledi; Sokak sokak..

Sana gelemiyorumki sana gel diyorum, ben artık anca sana gelen o yolum..

Bir erkeğin yumruğu kadar serttir, bazen bir kadının sözü.. Biri dişlerini döker, biri düşlerini . . .

Dünyanın En İyi İnsanı Olsanız ßile Cenazenize Gelecek Kişi Sayısı Hava Durumuna ßağlıdır...

Al sana gökkusagi, Sacina takarsin. Al sana bulut, Gözyasini atarsin. Al sana kalbim, Sorun degil, SIKILIRSAN icine sicarsin..

Ah şu ayrılık ve ardından insanda oluşan cami avlusuna terk edilmişlik hissi,başucunuza bırakılan bir not: "Ben sevemedim,siz sevin."

Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan.. Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...

Bir aşkın en güzel yanı, kavga sırasında 'çek ellerini üstümden!' diye bağırırken, o ellerin üstünden hiç gitmeyeceğini bilme hayalidir.

Baaayk kuyudu, ay anniş. :ask :dyg::oy:

[YOUTUBE]4dhdbQ-kzX4[/YOUTUBE]

@Kaan. :cee::oy:

Tanrı belkide hep benim hayatımda yapmıştı kıyametin tatbikatını..

Geri