Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Sen giderken bileklerimi kestiğimde bir kez daha anladım büyük yalancı olduğunu. Hani kan tutuyordu seni.

Merhaba Bugün size hayvan sevgimden bahsedeceğim. Benim bir köpeğim var Alımlı mı alımlı.. Kendine bakar Moderndir doğrusu En kaliteli mamalardan yer Diğerlerine burun kıvırır.. Kendini beğenmiştir Bir yere gittiğimiz zaman Kendini farklı göstermek için her şey yapar Gittiğimiz yere mahcup olmamak için Artık yanımda temizlikçi gezdiriyorum Nereye gitsek sıçar batırır.. Eğitimlidir Otur dersin oturur kalk dersin kalkar Bazen huysuzluğu tutar Olmayan beyniyle dediklerini yaptırmaya çalışır Sabır derim,ya sabır.. Çoğu zaman şikayete gelirler Tüm insanlara saldırır Kızdığımda inkar eder Hatta 'sen saldırmışsındır' bakışı yaptığı bile olur Garip bir 'hayvan' doğrusu Ne zaman bir köpek mamasını bıraksa ortaya Kimseye çaktırmadan kaçırmaya çalışır Sonra da Benim yoktu 'eşitlik' için aldım,der.. Anlamıyorum dilinden bazen Hiç olmadık yerde havlamaları tutar İnanın kravat taktım boynuna Hayvan yine hayvan Köpek yine köpek.. Ne olur alın bu köpeği başımdan Yoksa içimdeki hayvan sevgisini Yok edecek..

Bu dunyada sahip olunabilecek en ozel abiye sahibim, cok sukur.
:srl:

sayfani kirletip kaciyorum, cok seviyorum senii abis :dyg:

Bu dunyada sahip olunabilecek en ozel abiye sahibim, cok sukur.
:srl:

İnsanin kalbi güzel olmadiktan sonra, Görselliği özel olsa ne farkeder. Benim Sen gibi kalbi tertemiz ve güzel bir kardeşyanım prensesim varki. Çomçokkkk sebiomkiiii seni. :srl:

Garip bir tedirginlik ortasında doğduk. ve garip bir şekilde büyüdük. garip ölmesek iyi.. bir grup insanın bir grup beynine yerleşen bir grup düşüncenin, onları mutlu kıldığına inanan şuursuz bir terapi seansı belki. aklı başında düzgün insanların başı boş gezmeye başlamaları ve bu boşluğu dolduran şeyin belki de bir miktar duman ya da bir çeşit madde olduğuna inanıldığı, kafası iyi olmayanın sokakta yuhlandığı bir şehir oldum ben. tezgaha sıralamadığım parça tesirli krizlerim, satmadığım benliğim, sokakta öldürülmeyen karışıklığım, hepsi ve hepsi hamur olmuş kaldırımlar gibi yağmurda yürümekten... belinden aşağı ter süzülen bir hayat altında düzülen milyonlarca vicdan, hegemonya altında ezilen binlercesi bunların, ve asla benden duymadıkların.. iyi bir tercih sayılırken ben öncelikle alternatif olarak yanımda iyi gidiyordun sen... aşk, o bir polisti ve ben protestonun doruğundayken, sırtıma vurulan cop gibiydi, yıllar sonra duyduğum ismin. doğrulup kaçtığımda, geçmiş adlı bir tünelin içinden geçerken içimden geçen bir tren oldu onurumu ezip geçen.. doğruldum yine kaçtım insanlığımı orada bırakıp..

Yalnızlığın coğrafyası yok. Ama insan sevdiklerinden oluşan kozasını geride bırakıp yabancı olarak damgalandığı bir yerlerde oldu mu, yalnızlığın kokusuna karşı daha bir keskinleşiyor burnu. İçinizdeki kelebeğin ağıt yakarak gövdenizde dolaşması acının en stratejik yöntemi, bir günlük acı, ama dünyaya bedel.

SEN, bir adamla kadının dünyaya bıraktığı o muhteşem kalıcı hasar, nasılsın? ben iyiyim.. sen, belki öylece yürürken bir sürü insanın aklını çelen düşünce, nasılsın? ben iyiyim.. sen, Allah'ın cezası, nasılsın? ben iyiyim.. doğmak gibi bir suçu işlediğimde, sen, Allah'ın cezasısın bana verdiği... elbette iyisin... çok iyi.. geçmişe gidelim mi biraz? benim verdiklerime önce.. sana üç harfli bir kelime verdim, aşk zannettin, sana dört harfli bir kelime verdim, kalp zannettin, sana beş harfli bir kelime verdim, hayat zanettin... onlar sende zaten vardı, olmayanları yani, dua, ölüm, ve Allah kelimelerini verdim sana.. seni kullandım ilkinde dua dedim çünkü Allah'a ulaşmak için kullandığım bir dil oldun her gece.. ikinci de yine kullandım çünkü hep vakitsiz gelen oldun, hep farklı şekilde, hep olmadık yerde.. üçüncü de yine kul'landım, seni onun gibi izledim, sana onun kadar günah yazdım, seni onun merhametiyle affettim... aşk desem olmazdı şimdi buna, dua dedim, öldüğümüzde bile ardımdan okusunlar seni, ulaşsın diye üçüncüye... geleceğe gidelim mi? senin bana vereceklerine.. mesela Allah nasip ederse, minicik bir bebeğin gülüşüne, ve onun, kime benzediğini izleyelim yavaş yavaş, sonra, gözleri sana burnu bana diye paylaşalım mı?

@Kaan'm .. :oy:

hy9aguba.jpg

Ben artık...attığın şeylerin toplamıyım senin...Can attığın,yarattığın,yaşattığın,ya sattığın,ya tattığın

Bazen böyle yaşayalım ne dersin Öznesi, istememek hayatı. yüklemler, irdelemeden, iplemeden, incelemeden, istinaden bazen...

Şimdi sen ne kalbim, ne de gözlerimsin benim. Kangren bir kol gibi, kalsan ölmek, kesilsen eksilmek gibisin...

İnsanın senin gibi abisi olunca başını belaya sokası geliyor,Çünkü her zaman yanımda olucağı biliyorum :)

Bir kızım olsun istiyorum.
Bana benzesin, kocaman gözleri, uzun saçları olsun, sessiz, sakin, etrafındakilere zarar vermeyen narin bir kız. Güzel gülümsesin, gülünce de yüzünde bir sürü çiçek açsın. :)
Üç yaşında baleye başlasın, zarif olmayı küçük yaşta öğrensin, güzel bir duruşu olsun ve kuğu gibi yürüsün.
babasıyla şarkılar söylesin ve hiç korkmasın.
Odasının duvarlarını birlikte boyayalım,
bahçeye çiçekler ekelim,
Her hafta sonu pikniğe gidelim.
Her korktuğunda yanında beni bulsun, her korktuğumuzda yanımızda babası olsun.. Her korktuğumuzda yanımızda (SEN) ol..

Bana benzesin, kocaman gözleri, uzun saçları olsun, sessiz, sakin, etrafındakilere zarar vermeyen narin bir kız. Güzel gülümsesin, gülünce de yüzünde bir sürü çiçek açsın. :)
Üç yaşında baleye başlasın, zarif olmayı küçük yaşta öğrensin, güzel bir duruşu olsun ve kuğu gibi yürüsün.
babasıyla şarkılar söylesin ve hiç korkmasın.
Odasının duvarlarını birlikte boyayalım,
bahçeye çiçekler ekelim,
Her hafta sonu pikniğe gidelim.
Her korktuğunda yanında beni bulsun, her korktuğumuzda yanımızda babası olsun.. Her korktuğumuzda yanımızda (SEN) ol..

Ben asla sana küçücük bir şeyi bile neden büyütüyorsun demem diyemem Aşkoo, Büyüttükçe daha çok severim seni.. Hadi küçücük bir şeyi büyüt, O şey mesela, kızımız olsun.. Gözleri sana huyu bana benzesin. :cee:

Geri