JOSEF DE SOUZA'ya gösterilen kırmızı kart doğru mu sizce?

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

JOSEF DE SOUZA'ya gösterilen kırmızı kart doğru mu sizce?

• Kullanılan toplam oy
    6
hakem açısından karar doğru ama ceza verilmesi sahaya atlayıp topçu dövmeyi düşünen adamlara cesaret vermek olur. bence muleka'ya takım arkadaşlarını satmaktan ceza verilsin o nasıl bi gtm gtm kaçmaktır jkdfg

hakem açısından karar doğru ama ceza verilmesi sahaya atlayıp topçu dövmeyi düşünen adamlara cesaret vermek olur. bence muleka'ya takım arkadaşlarını satmaktan ceza verilsin o nasıl bi gtm gtm kaçmaktır jkdfg

MULEKA bana Daniel Amokachi'yi anımsatıyor iyi yapmış kara boğa 2 :D

yosun ne diyorsa o...........ben fahri beşiktaşlı olarak yosunu tutuyorum.....
bana bak.dskjf 2022 eylülmüş... tatilden yeni dönmüşüz... tabii aşkım başımdan aşkın o zamanlar.dslfj fahri beşiktaşlı sayılırım demişim...djhhha aynen kank kartal pençesi cart curt.dkhjhahah

bana bak.dskjf 2022 eylülmüş... tatilden yeni dönmüşüz... tabii aşkım başımdan aşkın o zamanlar.dslfj fahri beşiktaşlı sayılırım demişim...djhhha aynen kank kartal pençesi cart curt.dkhjhahah
Sen de bir kartal pençesi, bir aslan yelesi, bir ibibik kuşu :) takdir ediyorum seni stcok. Birçok kızın idolü kadınsın.
Yalnız şu çikolatalı tost ne ya, Adana'da hiç duymadım böyle bir şey. Köylü özelliğine yazalım mı yapıp, tüyo ver.

Geri