Jon Snow'un ölümü ile ilgili birincil ağızdan açıklama!

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
orda o adamı astılar ya ben zaten inanamadım ordan belliydi senaristin duygularımızla oynayacağıı keşke hiç bulaşmasaymışım .s.s

yani adam öldüm diyo dirilmiycem demiyo :dyg: sen yetkili bi abiye benziyorsun az biraz spoiler versen nolur ki sanki :dyg:

Hikayede üç ejdarha var bildiğiniz gibi .. Üçünün de sahipleri ayrı aslında ..
Biri Khalesi ve o bir targaryen ..
Diğeri John ve o da bir targaryen ..
Ve son olarak Tyrion Lannister ve o da bir targaryen :)

Tyrion Lannister targaryen mi? Abi, bu konuya nasil vardin? Ben mi kacirdim ki acaba :D

Tyrion Lannister targaryen mi? Abi, bu konuya nasil vardin? Ben mi kacirdim ki acaba :D

Tyrion'ın annesinin yaramazlığı diyelim .. Pek eşine sadık bir kadın değilmiş, hatta doğal yoldan ölmediğini de tahmin ediyorum .. Babasıının Tyrion'u sevmeme sebebi zaten budur işte yoksa cüceliği filan değil .. Tabi bunlar tahmin sadece .. Bekleyip göreceğiz ..

ölenle ölünmez arkadaşlar, başınız sağolsun.
bu dizi sıktı artık izlenmez, ben ruhsar izliyorum, size de tavsiye ederim xd

Tyrion'ın annesinin yaramazlığı diyelim .. Pek eşine sadık bir kadın değilmiş, hatta doğal yoldan ölmediğini de tahmin ediyorum .. Babasıının Tyrion'u sevmeme sebebi zaten budur işte yoksa cüceliği filan değil .. Tabi bunlar tahmin sadece .. Bekleyip göreceğiz ..

Hmm :D Nisani iple cekiyorum zaten, bakalim bu sezonda ne olacak : ))
Bunda da Tyrion'u oldururlerse ben birakirim diziyi izlemeyi :p

zaten son sezonda öle bişiler geçmemiş miydi ya da ben bi yerlerden spoiler mı okudum acaba diğerleri boylu posluyken onun cüce olması zaten bi böcüklenme şaapıyor insanda :honk: neyse ya şunun şurasında 14 nisana ne kaldı ki :honk: asıl mesela sherlock reisi beklemekte 3 bölüm için 2 sene beklenir mi .s.s

Oberyn'i de oldurduler :D
Senaristin iyi adamlara karsi bir gicikligi var belli, oldurmedigi adam kalmadi neredeyse :D

aldığım bilgilere göre sonunda ışıkçıyı falan da öldürüp tası tarağı toplayıp gidecek diyorlar :honk:

aldığım bilgilere göre sonunda ışıkçıyı falan da öldürüp tası tarağı toplayıp gidecek diyorlar :honk:

Yapar mi yapar :p
Hani tamam gercekci olmasini seviyorum, gercek hayatta iyiler pek kazanmiyor da yine de .okunu cikarmasina da gerek yok hani :D

Ya neyi büyütülmüş allasen. Adam bi tazıya yenildi John koskoca gündüzgezen ordusunun içinden sapasağlam çıktı!!!

Oberyn bence silik bi karakterdi zaten siz yazınca baktım fotodan tanıdım :honk: ayrıca boşu boşuna öldü kimin öldürdüğünü hatırlamıyorum ama intikam uğruna gitti yani aklını kullanmadı :honk:

allahım bu nası bi işsizliktir ya oturduk neleri tartışıyoruz :honk:

Geri