Oggy
Platin Üye
organ bütünlüğü yönünde sigortanız var mı....... mesela böbreğim çalındı.......Benim ajansa alalım mı seni?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
organ bütünlüğü yönünde sigortanız var mı....... mesela böbreğim çalındı.......Benim ajansa alalım mı seni?
Var var, hepsi varorgan bütünlüğü yönünde sigortanız var mı....... mesela böbreğim çalındı.......
Senin de mi aklına ismail geld?Yorumlara bak ya... Buradaki çoğu erkeğin böyle dolandırılma potansiyeli var... Hiç kivirmayin şimdi...
İsmaili yabancı kadın fotoları ile kandırıp, "canimm ben turkiyeye gelecek ama para tınne" şeklinde kandırma fikri çık aklımdan çık...Senin de mi aklına ismail geld?
Sizi izliyorum. Haberiniz olsun.![]()
o değil de sahi türkiyede jigolo siteleri niye yasak...... illa tiktok mu indirmemiz lazım...... siteden seç, beğen, eve gelsin..... ne olduğu belli, sorun çıkarsa muhattabın belli......![]()
O kesin o dönem stajyer di. Öğrenmek için gitmiştir ama avcunu yaladığı kesin çünkü, kendisi hala cıbır geziniyor, ondan bundan para dileniyor,...Hesap ödemeyen erkek jigolo mu oluyor, nasıl mekanlarda takılıyorsun ismail?
Restoranda garson hesap getirdi ve kadına verdi. Kadın sordu, onun parasını da mı ben ödüyorum. Garson evet dedi. Kadın ben neden ödüyorum? diye sordu. O kendi ödesin dedi. Garson çocuğa baktı (20-25 yaşlarında) o da ben ödemem dedi.

Çıktığı kadınların parasını yiyenler Cigolo olmuyor mu? O ödenen paradan bir de hanut alıyorlar. Gittiğim yer sıradan bir Restorant'dı, Alanya iskele başında. (Bir de kadın yabancı uyrukluydu.) Yabancılar genelde ayrı öder hesaplarını.Hesap ödemeyen erkek jigolo mu oluyor, nasıl mekanlarda takılıyorsun ismail?
Bizi detaylıca aydınlattığın için teşekkürler.Yasak değil .ancak doğru adres varmı orası bilinmez.Mesela bunların çalışma stili şu şekil örneğin üye oluyorsun belli bir ücret yatiriyorsun örneğin 400 TL üyelik ücreti sana bir kod veriyorlar sana ulaşmak için o kod numarasını kullanıyorlar. Tabiki bu üyelikler aylık veya haftalık olarak fiyatlandiriliyor. Haftalık olursa iki iş veriliyor aylık olursa 4 iş veriliyor. Tabiki bu üyeliklerinde ayrı bir fiyatlandırması var.Kisaca doğru adresi bulmak lazım oggy'cim![]()
Sen de Almancı olacaksın. Herkesin tanıdığı Almanya'dan Çikolata, Parfüm, Viski ve değerli hediyeler getiriyor, benim tanıdığım fos çıktı. Zorda kaldığımda borç bile veremiyor. Çok bahtsızmışım.O kesin o dönem stajyer di. Öğrenmek için gitmiştir ama avcunu yaladığı kesin çünkü, kendisi hala cıbır geziniyor, ondan bundan para dileniyor,...