Jigolo olmak isterken dolandırıldı

Konu sahibi son olarak 1195 gün önce görüldü
Trambolin gören taliban gibi egleniyorsunuz bakıyorum ha gencler

Yorumlara bak ya... Buradaki çoğu erkeğin böyle dolandırılma potansiyeli var... Hiç kivirmayin şimdi...

Jigololuk yapan birine tanık olmuştum. Belki yazdım daha önce. Restoranda garson hesap getirdi ve kadına verdi. Kadın sordu, onun parasını da mı ben ödüyorum. Garson evet dedi. Kadın ben neden ödüyorum? diye sordu. O kendi ödesin dedi. Garson çocuğa baktı (20-25 yaşlarında) o da ben ödemem dedi. Garson bir şekilde parasını almak zorunda ama ikisi arasında tercümanlık yapmak zorunda kaldı. Onlar kendi aralarında konuşmadan garsona söylediler söylemek istediklerini. (Kadın en az 50 yaşlarında) Sonuç ne oldu bilmiyorum. Ben hesabımı ödeyip gittim.

Su mesaji okuyacağıma buzdolabı tasisaydim daha az yorulurdum...

Hesap ödemeyen erkek jigolo mu oluyor, nasıl mekanlarda takılıyorsun ismail?

Birilerini maddi açıdan zikmek isteyen herkese tavsiyem yatırımı Türkiye'ye yapın, ortalık sazan dolu. Yıllardır gelen zikiyor giden zikiyor ama hala zikilmeye doymayan bayağı bir kitle var.

Yasak değil .ancak doğru adres varmı orası bilinmez.Mesela bunların çalışma stili şu şekil örneğin üye oluyorsun belli bir ücret yatiriyorsun örneğin 400 TL üyelik ücreti sana bir kod veriyorlar sana ulaşmak için o kod numarasını kullanıyorlar. Tabiki bu üyelikler aylık veya haftalık olarak fiyatlandiriliyor. Haftalık olursa iki iş veriliyor aylık olursa 4 iş veriliyor. Tabiki bu üyeliklerinde ayrı bir fiyatlandırması var.Kisaca doğru adresi bulmak lazım oggy'cim :)
o değil de sahi türkiyede jigolo siteleri niye yasak...... illa tiktok mu indirmemiz lazım...... siteden seç, beğen, eve gelsin..... ne olduğu belli, sorun çıkarsa muhattabın belli...... :emoji_thinking:

bir zamanlar mehmet ali mesajları dönüyordu ortalıkta. ismail'in yazdıkları bana onu hatırlattı.

Restoranda garson hesap getirdi ve kadına verdi. Kadın sordu, onun parasını da mı ben ödüyorum. Garson evet dedi. Kadın ben neden ödüyorum? diye sordu. O kendi ödesin dedi. Garson çocuğa baktı (20-25 yaşlarında) o da ben ödemem dedi.

herhangi bir hikayemin olmadığı meslek grubu

Hesap ödemeyen erkek jigolo mu oluyor, nasıl mekanlarda takılıyorsun ismail?
Çıktığı kadınların parasını yiyenler Cigolo olmuyor mu? O ödenen paradan bir de hanut alıyorlar. Gittiğim yer sıradan bir Restorant'dı, Alanya iskele başında. (Bir de kadın yabancı uyrukluydu.) Yabancılar genelde ayrı öder hesaplarını.

Yasak değil .ancak doğru adres varmı orası bilinmez.Mesela bunların çalışma stili şu şekil örneğin üye oluyorsun belli bir ücret yatiriyorsun örneğin 400 TL üyelik ücreti sana bir kod veriyorlar sana ulaşmak için o kod numarasını kullanıyorlar. Tabiki bu üyelikler aylık veya haftalık olarak fiyatlandiriliyor. Haftalık olursa iki iş veriliyor aylık olursa 4 iş veriliyor. Tabiki bu üyeliklerinde ayrı bir fiyatlandırması var.Kisaca doğru adresi bulmak lazım oggy'cim :)
Bizi detaylıca aydınlattığın için teşekkürler.

O kesin o dönem stajyer di. Öğrenmek için gitmiştir ama avcunu yaladığı kesin çünkü, kendisi hala cıbır geziniyor, ondan bundan para dileniyor,...
Sen de Almancı olacaksın. Herkesin tanıdığı Almanya'dan Çikolata, Parfüm, Viski ve değerli hediyeler getiriyor, benim tanıdığım fos çıktı. Zorda kaldığımda borç bile veremiyor. Çok bahtsızmışım.

Geri