Jean Christophe Grange - Siyah Kan

Konu sahibi son olarak 1289 gün önce görüldü
0000000179765-1.jpg

Güneydoğu Asya'da, Yengeç Dönencesi ile Ekvator çizgisi arasında bir yerlerde bir yol vardır. Siyah kanla çizilmiş bir yol. Korkunun ve ölümün hakim olduğu bir yol.
PARİS. İlk temas. KUALA LUMPUR. Hayat Yolu. Uçuşan ve Çoğalan. Sonsuzluğun İşaretleri. KAMBOÇYA. Bal ve Fresk. TAYLAND. Arınma Odası. Dünyadan soyutlanmış bu mekanda neler olduğunu anlayacaksınız! BANGKOK. Gerçeğin Rengi aynı zamanda Yalanın da Rengi'dir! Ve PARİS. Her şey sona ermedi, yeni başlıyor.
ÇABUK SAKLAN, BABA GELİYOR!​

Ciddi manada psycho tension bir kitap. Kitaplar, baş tacıdır lakin bu kitabın içindekiler tüyler ürpertici...

Ciddi manada psycho tension bir kitap. Kitaplar, baş tacıdır lakin bu kitabın içindekiler tüyler ürpertici...
Katılıyorum. Kime sorsam önce Siyah Kan cevabını almışımdır. Daha sonrasında Ölüler Diyarı diyebilirim. Ne kadar siyah kan gibi olmasa da sürükleyici tavsiye ederim.

Katılıyorum. Kime sorsam önce Siyah Kan cevabını almışımdır. Daha sonrasında Ölüler Diyarı diyebilirim. Ne kadar siyah kan gibi olmasa da sürükleyici tavsiye ederim.

Okuyabildiniz mi azizim? Ben korku ve gerilimden okuyamamıştım.

Kaiken hariç hepsini okudum. Vaktiniz olursa, Kurtlar İmparatorluğu filmini de izleyin.

Evet, oda derken arınma odası diyelim.
Bu arada @X Siyah Kan adlı kitabı önerebilirim eğer gerilim tarzı seviyorsanız. Diğerlerinden çok farklı

Hocam bir Jean Reno hayrani olarak Kurtlar Imparatorlugu’nu izledim :)

Siyah Kan’i okumadim aslinda biraz daha yasim gencken cok severdim simdi Tarih kitaplarina bile zor vakit ayiriyorum :(

Geri