Oğluşunu evlendiren anne damada kadar kol kola yürüdüler…Töbe töbe bunlar mantar gibi türemeye başladılar!bi 50 sene sonrasını düşünemiyorum..
Yoksa taşıyıcı anne mi
Yoksa taşıyıcı anne mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kıskanmış diye yorumladım.sldkjfYabani bununla sinanacaksin yabaniiiiii
Alt metnini okumak istemiyorum yabaninin fazla dile getirmek bir yerlerde izi olduğu icin derler ya anlıyor musun beni stock ?kıskanmış diye yorumladım.sldkjf
Sonradan farkettim kadının karnı şişkin taşıyıcı olabilir..Alt metnini okumak istemiyorum yabaninin fazla dile getirmek bir yerlerde izi olduğu icin derler ya anlıyor musun beni stock ?
Doğru söyle arkadaslarindan birisi trans falan mi oldu açıkla..Çok fazla yadırgıyorum başıma gelir diye endişeleniyorum..
Sonradan farkettim kadının karnı şişkin taşıyıcı olabilir..
Arkadaşlar değilde her adım karşıma çıkıyorlar..erkek nesli tehlike altında çok fazla oldular.Doğru söyle arkadaslarindan birisi trans falan mi oldu açıkla..
Sen kendini kolla diğerlerini boşver lut kavmi online yapacak bişey yok arkadaşımArkadaşlar değilde her adım karşıma çıkıyorlar..erkek nesli tehlike altında çok fazla oldular.
Elhamdulillah o konuda sağlamız tanrı istesede olmam..Sen kendini kolla diğerlerini boşver lut kavmi online yapacak bişey yok arkadaşım