İyi Yemek Yapabilen Erkek.

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Yemek yapan erkek utu yapan erkek bulasik yikiyan erkek temizlik yapan erkek diye diye butun isleri erkeklere itelediniz kislar vala helal osun

Misal ben

Ayrica bakin ascilar erkek genelde

Mutfakta kendi yemeğimi yapmamın yapabiliyor olmamın nesi kötü anlamadım.

Babam gibi... Bu tür erkekler kadın-erkek işi diye ayırt etmeden, bircok konuda yardımcı olabilen, gerektiğinde birçok rolü ustlenebilen, sorumluluk sahibi insanlardır. En azından benim gozlemlediklerim öyle. :)

O yuzden hep disarida yiyorum :D

İyi yapılmış yemekten anlarım. Bulduğumu, önüme her konulanı yemem.

Damak tadım, yemek kültürüm iyidir :)

Oyle numuneymis gibi davranmaniza gerek yok, dunyanin en iyi ascilarin hep erkek oldugu asikar.

Yemeği kadın yapar yeni adetler çıkarmayın :)

Yemek yapmak öncelikle bayan işi felan değil şahsen ben onlardan daha iyisini yapıyorum çünkü bi emek var yıllardır tek başına yaşamın verdigi bir zorluk var yemegin içine sevgimi katıyorum özeniyorum ve tadı her yaptıgımda dahada bi güzelleşiyor yıllardır şimdi günümüzde bazı bayanlar var 2 yumurtayı kıramıyor birde erkek yemek yapmaz anlayışı içinde olanlar var yahu en baba kral restorantlarda bile mutfak şefleri olsun gerek aşçılar olsun iş alanında dahi çok fazlasıyla erkek var hatta bayanlardan daha fazla bile denilebilir genel olarak tabi buna dair elimde bir istatistik yok ama gördügümüz kadarıyla konuşuyoruz ama erkekte yemek yapar hemde yaparsa daha iyi yapar diye düşünüyorum ben .

• Beğen
Tepkiler: X
öncelikle bır kadının "ay ben yemek felan yapamam yumurta kırmayı beceremem " demesı kesın yalan

oyle kadın mı olur hatta oyle ınsan mı olur ?

ınsanlar kendı ıhtıyacını gorebılecek becerıye sahıptır hayvanlar bıle kendı yemeğini tedarık edıyor

ve erkek onu yapamaz bunu yapamaz dıye bır şey de gerceği yansıtmıyor siz bir dişiye muhtaç olarak mı yaşacaksınız ?

hayır erkekler de ısterse bır kadından daha guzel yapabılır yemeği .

kendını beslemek bır ıhtıyactır

yemek yapabilen temızlık vs den anlayan ya da anladığını ıtıraf eden erkeği tebrık etmelı

ve aynı zamanda tamır tadılat işlerınden anlayan kadınları da tebrık etmelı

yapamıyorum dıye bır sey yok

nasıl yapıldığını bılmıyor olabılırsınız bunun ıcın ınternette epeyce vıdeo var zaten

yapamıyorum dıyen yukunu başkasını yıkıp kenara cekılen tembeller var

Kalbimi fethedecek olan erkek, bi de gezmeyi sevsin.

Geri