Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Azeciğim ne acıdır ki ilişkisi olana da yöneliyorlar ve boynuna tabela falan asmak zorunda hissediyorsun.İlişkisi olmayanlara göz diken bazı evli erkekler/kadınlar olmasa herkes eslesir... Lütfen karinizi kocanızi üzmeyin...
Ay aze hanım napiyorsunuz...
evet birkaç tane hem de, şimdi aralarındaki en iyiyi seçicem, birkaç haftaya bilgilendiririm sizi…Melö sen de kaptın mı ;d
Lütfen yaz aşkı olmasın, düğnüne icabet edelim ;devet birkaç tane hem de, şimdi aralarındaki en iyiyi seçicem, birkaç haftaya bilgilendiririm sizi…
yaz aşkı ne ya keko muyum ben? düğünüme bu kadar hevesli olmanız duygulandırıyor, bir masayı komple sanal aileme ayırcam. eliniz boş gelmeyin…Lütfen yaz aşkı olmasın, düğnüne icabet edelim ;d
Hadi bakalım inşallah, orasını düşünme sen hallederiz , yani ben hallederim , diğerlerini bilemiyorum , hayırlısı diyelim ;dyaz aşkı ne ya keko muyum ben? düğünüme bu kadar hevesli olmanız duygulandırıyor, bir masayı komple sanal aileme ayırcam. eliniz boş gelmeyin…
Bence ; Allahu Teala nin yolunda giden ehli sünnet yolundan giden kişidir.Pardon ; iyi erkek nedir tam olarak ?
Neye sahip oldugumu bileyim Ssjsjsj