İyi erkeklerin hepsi kapılmış

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
iyi erkekleri herkes kapar önemli olan kötü erkekleri kapmak
saldırın...

İlişkisi olmayanlara göz diken bazı evli erkekler/kadınlar olmasa herkes eslesir... Lütfen karinizi kocanızi üzmeyin...
Ay aze hanım napiyorsunuz...
Azeciğim ne acıdır ki ilişkisi olana da yöneliyorlar ve boynuna tabela falan asmak zorunda hissediyorsun.:)
Evli olup da eşini aldatanlar bir tarafa bir de hayatında biri olduğunu bile bile sende şansını denemeye çalışanlar var ki cidden dayanılmaz boyutlarda artık.

Bence yanlış bir öneri. İyi erkekler genelde kapılmamış, kenarda duruyor. Ciddi ilişki düşünen iyi erkek de oyalanmadan hedefine odaklanıp ilerler ve kenara çekilir tekrar. Piyasaya girişi ve çıkışı pek fark edilmez bile.
Gerçi iyi-kötü göreceli ama toplumun iyi standardına bakarsak kötüler piyasada daha aktif. Kötü erkekleri aralarında değiştiyor kızlar veya kötü erkekler sırayla her kıza gidiyor vs vs. Her kıza diye yazınca kızları da iyi ve kötü diye ayırma gereksinimi hissettim şimdi. Bu konu uzar gider, herkes yaşar kendi hayatını. N'apacaksın iyiyi kötüyü, Allah mıyız da yargılayalım yani milleti

ne ben seni kapayım
ne de sen beni
ortalarda bi yerde sevişelim

yok yia
iyi erkekler sabirla pambik prenseslerini bekliyor
Öyle hemen aşık olup evlenmezler skhfks

yaz aşkı ne ya keko muyum ben? düğünüme bu kadar hevesli olmanız duygulandırıyor, bir masayı komple sanal aileme ayırcam. eliniz boş gelmeyin…
Hadi bakalım inşallah, orasını düşünme sen hallederiz , yani ben hallederim , diğerlerini bilemiyorum , hayırlısı diyelim ;d

1 iyi 1 de kotu haberim var.

Iyi olan merak etmeyin kislar iyi erkekten son olarak kapilmayan ben kaldim .d .d

Kotu haber ise. Bende tohuma kactim. Malesef kalmadi hic kimse .d .d

Perakende toptan satış.

Başlıktaki cinsiyetçilik beni üzdü.

Geri