İtalyan Şef’in oğlu hayatta tutunamadı!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

İTALYAN ŞEF ANDREA MİNGUZZİ’NİN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ​

İstanbul’da faaliyet gösteren ünlü bir İtalyan restoranının şefi olan Andre Minguzzi’nin oğlu Mattia Ahmet Minguzzi, Kadıköy’de uğradığı bıçaklı saldırı sonrası hayatını kaybetti.

4 78

24 Ocak 2024 tarihinde Kadıköy’ün bir bir pazarında gerçekleşen olayda, 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası ağır yaralanan genç yoğun bakıma alındı. Kaldırıldığı hastanede, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamadı.

IMG_1591.png

Türkiye pislikten geçilmiyor..Etraf katil potansiyelli taşıyan suratsızlarla dolu!!

İsviçre'nin katilleri daha mı yakışıklı?

@HosgeldinHarunAbi @Lawyer

Hukuki açıdan bir şeyin silah sayılması için ölümle sonuçlanan cinayet aleti olması yeterli değil midir?

@HosgeldinHarunAbi @Lawyer

Hukuki açıdan bir şeyin silah sayılması için ölümle sonuçlanan cinayet aleti olması yeterli değil midir?
Suç aleti olarak bıçak kullanması cezai artırımı yapılır. Basit bir deyimle söylemek gerekirse bir kalem ile de adam öldürebilirsin ve suç aleti olarak kabul edilir ama yasak niteliği taşıyan suç aleti değildir. Bıçak yönünden kriminal raporuna bakmak lazım. Eğer kriminal raporunda Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunda belirtilen yasak niteliği taşıyan bıçaklardan değilse takipsizlik verilmesi normaldir. O yüzden kriminal raporuna bakmak lazım.

Katilinin kim oldugu sasirtmadi. Ustelik cocugun mezarina saldirip , davadan vazgecmelerini bile istemisler. Nereli olduklarinida tahmin edin.
Bunun gibi 100 lerce vaka var maalesef. Mahallemde de gordum , gittigim baska sehirler de gordum.
Kufur edecemde edemiyorum.
Bu cocugu olduren cocuklar yaptigi icraatlere gore aile otoritesinde rutbe kazaniyor ayrica...
Siz bir de esenyurta gidip gorun.
Kadikoy nedir ki
Bunlar katil doganlar lan

images - 2025-05-20T211637.374.jpeg
1747765024637.jpg

Son düzenleme:
Insan aklıyla alay ediyorlar artık .Yok şu yok bu ceza vermemek icin uğrasiyorlar resmen .
Suca itilen çocuklar zirvaliğini kesin artık , bu tipler iflah da islah da edilemez .
Bu cocugu her gordugumde içim sızliyor.

Trajikomik ...

20250521_154041.jpg

Çoçuğun tipinden bile ceza alması lazım ben suç makinasıyım diye bağırıyor resmen..

Tayyip ölen çoçuğun ailesi ile görüşmüştü güya gereken en ağır cezayı alması için dimi..

Geri