Kuzey
Platin Üye
-
-
-
-
-
-
İşte Benim Stilim 2016 Neslihan Önder Kimdir?
neslihan önder kimdir, işte benim stilim 2016 neslihan önder, işte benim stilim 2016 neslihan önder hakkında bilgi, işte benim stilim 2016 neslihan önder kimdir
neslihan önder kimdir, işte benim stilim 2016 neslihan önder, işte benim stilim 2016 neslihan önder hakkında bilgi, işte benim stilim 2016 neslihan önder kimdir
Tv 8 Ekranlarında ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim adlı yarışmada 2016 yılında Ünlüler yarışacaktır. Bu ünlüler arasında 2006 yılında Best modeli Neslihan Önder’ de yarışmacılar arasındadır. Neslihan Önder 03.Ocak.1987 yılında İstanbul’ da dünyaya gelmiştir.
Neslihan Önder, 2006 yılında düzenlenen Best model of Turkey (Türkiye’nin En İyi Modeli) Türkiye güzeli seçilmiştir. Aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasında da ikinci olmuştur. Ardından 6 ay kadar Çin’de yaşamıştır. Çin’de kaldığı zamanlarda haftada üç reklam filmi, bir ayda 40′ a yakında katalog çekimlerine katılmıştır. Çin’den döndükten sonra evlenen güzel oyuncu 4 sene kadar evli kalmıştır.
Neslihan Önder Halen Uğurkan Erez ajansına bağlı manken olarak çalışmaktadır ve Türkiye’ nin aranan mankenleri arasındadır.
Neslihan Önder Adanasporun eski futbolcu Erkan Ergun ile evlenmiş ve 31 mart 2011 tarihinde ayrılmıştır. Bu evlilikten Volkan isminde bir oğlu vardır.