istanbul'da ev kiraları

Konu sahibi son olarak 1514 gün önce görüldü
O insanlar Güngören’de Avcılar’da ya da Merter de oturuyor Ayşe. Ne kadar bütçen var ona göre semt seçiyor yani.

4-5’in altına ya ahırda kalınır ya da o kalınan yerler istanbul sayılmıyor .p

Herkes aeg... gibi zengin değil ki napalım : )

Kağıthane dublekse 1800 veriyoruz.

4-5’in altına ya ahırda kalınır ya da o kalınan yerler istanbul sayılmıyor .p

Yorumuz tuhaf geldi bana : )

Insanlarin ortalama gelirlerini dusunurseniz 4-5 in altina ahirda kalinir cumlesi sizce de biraz agir olmamis mi? Ahir demeseydiniz daha iyi olurdu o dediginiz fiyatlarin altina da oldukca iyi semtlerde guzel evler mevcut.

Ayrica; Cihangir, nisantasi, florya, etiler ve bu ayardaki zengin semtler mi istanbul sayiliyor sadece?

Son düzenleme:
Semtinizdeki ev kiralarını yazınca ahh bak ne kadar zengin semtte oturuyor demiyoruz bilin istedim.. .d

Nihayetinde kiralık daire fiyatı satılık villa ilanı konusu değil neyse ki.. .p

Yorumuz tuhaf geldi bana : )

Insanlarin ortalama gelirlerini dusunurseniz 4-5 in altina ahirda kalinir cumlesi sizce de biraz agir olmamis mi? Ahir demeseydiniz daha iyi olurdu o dediginiz fiyatlarin altina da oldukca iyi semtlerde guzel evler mevcut.

Ayrica; Cihangir, nisantasi, florya, etiler ve bu ayardaki zengin semtler mi istanbul sayiliyor sadece?

Sudaiye, erenköy falan da olur bunlara şartlanmayın illa ki. .p

yıllar sonra gelen ekleme: pandemi süresince kirada %40 indirim yapan bir ev sahibim varmış. hayır, ağlamıyorum; gözüme kaçak çay kaçtı.

evi değitirecektim
değitirmedim
üç beş yıl sonra giderim zaten

oturdugum ev 10bin aylik kirasi :/ gerci ev bizim semt kira sdjjsj

Avrupa yakası Anadolu yakasına göre daha makul.

Geri