israil'in gazzeyi işgal etmesi

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
israile destekçi olan ve haklı diye düşünen insanların en kısa sürede başlarına aynı şey gelirde bebek katillerinin tarafında olmanın ve bebek katillerinin neler yapabileceklerini bir gün anlarlar diye düşündüğüm ve olayın bir işgal değil katliam olduğunun netliğine vardığım olaydır...

İnanışları gereği kendilerine vaat edilen kutsal toprakları ele geçirdiklerinde kurtuluşa ereceklerine inanıyorlar.Oysaki cehennemdeki yerleri hazır.

uydurma, sonradan yapılandırılmış veya ilahi dinlerin hepsinde ahlak 1. plandadır. neye inandıkları belli olmayan bu canilere ne denir bilinmez.

Benim dünyadan haberim yok ya :/

Canlı yayınla Gazzeyi izlemenizi tavsiye ediyorum
Ordaymış gibi içinizi endişe korku ve hüzün kaplıyor

Zulüm!
Vahşet!
Katliam!
Allah yardımcıları olsun.
Gerçek bir soykırım bu!
İnsanlık dışı yapılanlar. :/

''Canı yanan sabretsin,canı yakanda canının yanacağı günü beklesin."
Dua etmekten başka elimizden hiç birşey gelmeyen olay.
Devletin tepkisini de merakla bekliyorum.

Sadece izlemekle yetindiğimiz olay.

*Sadece izlenilmekle yetinilen geçici üzüntülerden ibaret bir vahşet.

*'Ateş düştüğü yeri yakar'

*Bu kan durmalı..

Bu faşistlerin böyle yapacağını herkes biliyordu. Kaçırılan 2 askeri için, 2006'da Lübnan'ı işgal etmişlerdi. IŞID'den farksız mantıkla hareket eden ve kaçırdıkları yahudileri yakarak öldüren g.zekalılar yüzünden çoluk-çocuk, masum insanlar ölüyor. Tabi ki yine de ve herhalükarda İsrail'in yaptığı vahşet ve katliamdır. Kim durduracak ve nasıl duracak! Orantısız güç de kullanıyor ve sivil de dinlemiyor! Caniler...

Ne Mısır, ne Irak, ne Suriye, ne de Gazze'de, politik hiçbir başarı elde edemeyen, işlerin daha da kötüye gitmesinde parmağı olan, kimsenin şeyine takmadığı, basiretsiz, beceriksiz, muridleri tarafından dünya lideri olduğuna inandırılmış bir adamın lafa gelince mangalda kül bırakmayacağı, icraate gelince tek bir somut adım atmayacağı üzücü olaydır.

masum insanların katledilmesi bir yana filistin icerisinde siyasal cıkmaz'a giren hamas'a iyi prim yaptırdığı da ortadadır. zaten sivil halk kimsenin umrunda değil. bi taraf 40 bin kişiyi askere cagırır diğeri sivil halkı kalkan olarak kullanır.

bazı çakma dünya liderleri için de kesinlikle rant kapısıdır bu olay. eser gürler ama oyunu aldıktan sonra kılını kıpırdatmaz son 10 yılda olduğu gibi.

Din dil ırk ayrımı yapmadan bütün insanları severim, yalnızca bu milleti insan sınıfına dahi koymam her türlü bedduayı ederim.Yıllardır dünyanın gözü önünde yaptığı soykırım katliam zulum her ne ise işte, bunlarda özellikle sivil halkı ve çocukları hedef alıyor olmaları kendilerinin rezil birer şerefsiz olduklarının ispatı bence. Önceki yıllarda israilin halkı bile israilin filistine yaptıklarını protesto etmişlerdi her durumda haksızlar her durumda pislikler işte.Söylenecek pek söz yok , israilin arkadasında da başkaları var ki bu katliama ses çıkaramıyor sözde büyük devletler.Dünyanın her hangi bir yerinde hayvanlara dahi yapılan zuzumlerde ortaya atılanlar şu an hangi delikteler çok merak ediyorum.
Lanet olsaı israil, kendi kanınızda boğulun inşallah

Vaad edilmiş toprak şeysi.İşin daha garip yanı vaad edilen topraklar Ortadoğu'nun önemli bir kısmını kapladığı gibi Türkiye topraklarının bir kısmınıda kapsıyor.

Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden ne yazık ki.Çok üzücü.

Geri