İsminizin bir hikayesi var mı?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Futbolcu da olmasa hangi konulara yazicaz...

bu hikaye uzun. bizimkiler kavgasiz da bisi edememis ya :p aslinda adim aylin feyza. sonra feyza aylin oldu, bu yetmemis "iki isim olur mu canim, ne bu?" tartismasi sonrasi sadece feyza olarak kaldi. bebek fotograf albumumde bir kac tane kart bulunuyo, orada 'aylin' ismimin ustunu karalamislar bide :') annem, kardeslerimin ve benim adimin anlamina bakarak, dusunerek, arastirarak secmis ama. cok onem verir buna.

Son düzenleme:
Babamın ilk eşi evlendikten 2-3 yıl sonra ölmüş. İlk evliliğinden hiç çocuğu yok Allahtan
Neyse ilk eşinin adı sevdiye imiş. Beni küçükken sen onun çocuğusun diye ağlattılar. Ablam da var ha nasıl inandıysam djdj Daha sonralarında baban onu unutamadı o yüzden sana ona benzer isim verdiler diye ağlattılar. Halbuki ismimi annem koymuş djdj

su an merak ettigim tek sey var. sag kulagima ezan okundu, sol kulagima kamet. e sonra sag kulagima ismim okundu. hangi isim okundu acaba..

İsmi cismi lazim degil Ahmet Kaya hayraniydi diye ismim bu oldu. Yani sadece nick degil. Hos, irc veya forum her zaman sadece isim kullandim. Nick sevmiyorum. 10 yil kadar once sacma sapan hihaho diye bir sey uydurduk onun hikayesi farkli. Arada bir kullaniyorum. Hatta gercek hayatta da hihaho kelimesini bazen bazi yerlerde canlandiriyorum ahaha. Bir kafede masa ismi gibi.

Malesef Babam koydu ismimi. Ben her ne kadar sevmesem bile etrafimdaki insanlar seviyor hatta yakin olanlar bana "Bahti" diye hitap eder cogunlukla. Yegenim bile Bahti Amca diyor ya.:D Sevmedigim insanlarin oyle hitap etmesini sevmesem bile hitap edenlere sakin iken kotu tepki veremiyorum.

Ablamın ismiyle uyumlu olsun diye..
ablamınki de abiminkiyle uyumlu..

Geri