İsmail Yüksek'in ayak bileği bağında kopma tespit edildi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bilegi burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek’in Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır.

Genç futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

O halde tekrar oyuna mı alınmış?

Geçmiş olsun.: ((

İrfan Can mı acaba bahsettiğin oyuncu? Dünkü maçta gol atanlardan birisi de İrfan Can.
İsmail sakatlanınca çıktı.
Paylaştığın twitter linkindeki yorumlardan biri şu, bahsettiğim:

1714319066464.png

Not: Maçı izlemedim.

Yav maçı da mı izlemedin lefty. adam çıktı, sonra belki devam edebilir diye geri soktular oyuna.
Fenere sormuşlar boynun neden eğri….

Yav maçı da mı izlemedin lefty. adam çıktı, sonra belki devam edebilir diye geri soktular oyuna.
Fenere sormuşlar boynun neden eğri….
Sürekli ekran başında olamadım. Becao çıktı, Çağlar ve Krunic girdi oyuna ancak İsmal'i tekrar oyuna almaya çalıştıklarını görmedim. Çok büyük yanlış. Oluşan sakatlığın boyutu bilinmeden böyle bir karar verilemez, sakatlığın miktarı daha da artar.

Fener'in boynu eğri de sizin her şeyiniz doğru mu?:) Icardi'yi sakat hali ile aylarca iğne ile maça çıkartan takım biz miyiz?

Ayrıca derbi maçına kadar puan kaybedelim diye pusuda bekliyorsunuz oysaki muhteşem takımınız bizi yenecek güce sahip olduğundan emin olmalı, kozlar da derbide paylaşılmalıydı!

çok bariz belliydi sezonu kapatmış uzun süre alır toparlaması

Geri