İslam niye geri kaldığını nedeni:

Konu sahibi son olarak 3388 gün önce görüldü
Akpliler telefon kullanıyonuzmu hocanız size sesleniyor

[YOUTUBE]3I3VQ9pBwrI[/YOUTUBE]

Akplilere telefon kullanmak yasaklansın.

Başlık; İslam'ı yanlış yönlendirenlerle alakalı.
Video, Cübelli'nin yanlış vaazıyla alakalı.
Konu içeriğindeki ileti; AKP ile alakalı.

Bu alakasız argümanları yanyana getirmek için çok uğraştınız mı?

Ayrıca bir - iki kendini bilmez yüzünden İslam geri gitmez. İslam'ın kuralları sabittir.

Şimdi kadının biri çıkıp "Keşke şu Atatürk'e benzeyen meşhur adamla ilişkiye girseydim de Atatürk'e benzeyen çocuklarım olsaydı. Kocamın haberi olmadan yapardım." dediği için Kemalizm gerilemiş mi oluyor mesela? Bana bir söyle hele?

Hz. Hüseyin'in de belirttiği gibi İslam cübbeli gibilere (Muaviye dini temsilcileri) kalmışsa vedalaşmak gerekir.

Harika bir konu haydi ıslam dinini aşağılamak için bekleyenler dolussun.

Başlık; İslam'ı yanlış yönlendirenlerle alakalı.
Video, Cübelli'nin yanlış vaazıyla alakalı.
Konu içeriğindeki ileti; AKP ile alakalı.

Bu alakasız argümanları yanyana getirmek için çok uğraştınız mı?

akp ile ilgisi görmek için aşağıdaki fotoğrafa bakın tayyip şımarttı bunu başımıza çıkarttı

1455528855148.jpg

56f1ac6b18c77625381b0d81.jpg

galeri_mahmut_efendi_erdog_nWLk43P0Vz.jpg

akp ile ilgisi görmek için aşağıdaki fotoğrafa bakın tayyip şımarttı bunu başımıza çıkarttı

Arkadaşım Cübbeli Ahmet Hoca, Recep Tayyip Erdoğan'dan önce de böyleydi.
Erdoğan yüzünden başımıza çıkmış olsa dahi, "AKP'lilere telefon kullanmak yasaklansın." cümlesini kurmak senin haddine değil.

İyi o zaman Atatürk'ü cinsel fantazilerine ortak eden kadını da başımıza sen ve senin gibiler çıkardığına göre, ilk fırsatta profilindeki Atatürk fotoğrafını kaldırmanı bekliyorum. Zeki bir komutanın izinden giden Türk vatandaşının yaptığı yorum, bu olamaz çünkü.

Arkadaşım Cübbeli Ahmet Hoca, Recep Tayyip Erdoğan'dan önce de böyleydi.
Erdoğan yüzünden başımıza çıkmış olsa dahi, "AKP'lilere telefon kullanmak yasaklansın." cümlesini kurmak senin haddine değil.

İyi o zaman Atatürk'ü cinsel fantazilerine ortak eden kadını da başımıza sen ve senin gibiler çıkardığına göre, ilk fırsatta profilindeki Atatürk fotoğrafını kaldırmanı bekliyorum. Zeki bir komutanın izinden giden Türk vatandaşının yaptığı yorum, bu olamaz çünkü.

Hiçbir Atatürkçüden öyle bir şey duyamazsın.

Hiçbir Atatürkçüden öyle bir şey duyamazsın.

İşte ben de gerçek İslam'ı bilen kişiden öyle bir şey duyamazsın diyorum. Kendini bilmez insanlarla İslam'ı bağdaştıramazsın.

Bu arada hiç bir Atatürkçüden öyle bir şey duyamazsın dediğin konuyu biz bu forumda sayfalarca tartıştık. Sen bunu o Atatürkçü olduğunu iddia eden kadına söyleyeceksin, bize değil.

İşte bu yüzden diyorum ki, başka ideoloji ve inançlara b.k atacağınıza önce kendi ideolojinizin içindeki pislikleri temizlemekle meşgul olun.

İşte ben de gerçek İslam'ı bilen kişiden öyle bir şey duyamazsın diyorum. Kendini bilmez insanlarla İslam'ı bağdaştıramazsın.

Bu arada hiç bir Atatürkçüden öyle bir şey duyamazsın dediğin konuyu biz bu forumda sayfalarca tartıştık. Sen bunu o Atatürkçü olduğunu iddia eden kadına söyleyeceksin, bize değil.

İşte bu yüzden diyorum ki, başka ideoloji ve inançlara b.k atacağınıza önce kendi ideolojinizin içindeki pislikleri temizlemekle meşgul olun.

Ne konusu benim haberim yok.

Başka inanç diyorsun ben müslüman değil miyim sana göre.

Ne konusu benim haberim yok.

Evet, dünyadan haberiniz olmadığı için böyle konular açtığınızı söylüyorum bende zaten.
Uzmanlık alanınızı yobazlıktan, çağdaş yobazlığa terfi ettirin biraz.

Emin olun bu Kemalizm'in güçlenmesine yarayacaktır.

İslam geri kalmaz.

Daha doğru düzgün Türkçe yazamayan ama ortaya bir taş atalım başkaları uğraşsın kafasında olanlar başkalarıyla uğraşacağınıza önce kendinizi düzeltin.

Derdim İslam değil diyor, videonun neresinde Cumhuriyet'e saldırılıyor ?

Konunun kapanması en hayırlısı.

Evet, dünyadan haberiniz olmadığı için böyle konular açtığınızı söylüyorum bende zaten.
Uzmanlık alanınızı yobazlıktan, çağdaş yobazlığa terfi ettirin biraz.

Emin olun bu Kemalizm'in güçlenmesine yarayacaktır.

At bakalım link kendine güveniyorsan kim demiş onu ATATÜRK hakkında. Atatürk'e saygısızlık yapan bana saygısızlık yapmıştır.

Başka inanç diyorsun ben müslüman değil miyim sana göre.

İnançtan kastım sadece dini inanç değil. İnandığımız her şeyi kapsar.
Bir müslüman olarak, İslam'ın geri kaldığını iddia ederek inancınızı yerin dibine sokarken, "Hiç bir Atatürkçü bunu yapmaz." derken Atatürkçülüğe toz kondurmuyorsunuz.

Aynı hassasiyeti İslami konular için de bekliyoruz.

Cübelli Ahmet denen şahıs, kendi söylediklerinden sorumludur. Bu adamı eleştirecekseniz sadece kendi söyledikleri için eleştirin. Bir adam çıkıp saçma sapan şeyler anlattı diye ne İslam gerilemiş olur ne de AKP'nin telefon kullanmasının yasaklanması gerekir.

İslam geri kalmaz.

Daha doğru düzgün Türkçe yazamayan ama ortaya bir taş atalım başkaları uğraşsın kafasında olanlar başkalarıyla uğraşacağınıza önce kendinizi düzeltin.

Derdim İslam değil diyor, videonun neresinde Cumhuriyet'e saldırılıyor ?

Konunun kapanması en hayırlısı.

bu beylik lafları yaramıyor kullandığın interneti o kafir gördüklerin buldu.

Geri