M
Maria puder
Ziyaretçi
Ziyaretçi
O islami yaşamayı bilmiyor
Yok şeriat öyle değil kim yaşıyor kim biliyor peki kardes?
Türkler mi?
Şaka gibi yahu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şeriat dediğin Araplar'ın kendi kültürlerine ait kurallardır. Bizi bağlamaz.
O islami yaşamayı bilmiyor
Yok şeriat öyle değil kim yaşıyor kim biliyor peki kardes?
Türkler mi?
Şaka gibi yahu
vaay kardeş mi olduk şimdi onca şeyden sonra
Soruma cevap ver ben climax i seviyorum ayrıca.
Türk ler mi biliyor? Adamlar uyguluyor işte 1400 yıl oncenin kurallarını bi rahat verin. Araplara gönderilmiş bir dini onlardan iyi kimse bilmiyordur bence üstelik arapça yazılmış kendi dillerin de Ohh mis gibi.
Yok yanlış yok bilmem ne diyemiyor musunuz 14000 yıl önce ki gönderilen kitap artık günümüze uymuyor ki diğer sayfalarda zaten pek güzel demişler arkadaslar:p
Uff snn be slk:s:s
Selami var sana da.
din anketinde sunniye basarken görmüşler seni burda neyin tatavasını yapıyosun ?
sabah sabah Bi provakasyon yapayım dedim ona bile gelmedinizaferim büyük ilerleme var.testi geçtiniz
![]()
ben ötekini yaptım,prova..denedim yaniprovokasyon o cahil herif
ben ötekini yaptım,prova..denedim yani
risale okuyorum beni meşgul etme.dilologluk yapma bana bozarım şeklini,gastamonu çocuuyum benprovolar var bilir misin aksi hippiler
risale okuyorum beni meşgul etme.dilologluk yapma bana bozarım şeklini,gastamonu çocuuyum ben
ikisi de aynı çöplükte yaşar bunların.o nedenle iyi geçinmeye çalışmalı lümpenle.yeri gelince %45 oy alan Bi güruh sonuçtalümpen lümpen konuşma proleteryaya karışma