İslam dininde Şeriatin yeri nedir ?

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
gul-agliyor-muydu-guluyor-muydu-samil-tayyar-yorumu.jpg

O islami yaşamayı bilmiyor
Yok şeriat öyle değil kim yaşıyor kim biliyor peki kardes?
Türkler mi?
Şaka gibi yahu

vaay kardeş mi olduk şimdi onca şeyden sonra

Soruma cevap ver ben climax i seviyorum ayrıca.
Türk ler mi biliyor? Adamlar uyguluyor işte 1400 yıl oncenin kurallarını bi rahat verin. Araplara gönderilmiş bir dini onlardan iyi kimse bilmiyordur bence üstelik arapça yazılmış kendi dillerin de Ohh mis gibi.
Yok yanlış yok bilmem ne diyemiyor musunuz 1400 yıl önce ki gönderilen kitap artık günümüze uymuyor ki diğer sayfalarda zaten pek güzel demişler arkadaslar:p

Soruma cevap ver ben climax i seviyorum ayrıca.
Türk ler mi biliyor? Adamlar uyguluyor işte 1400 yıl oncenin kurallarını bi rahat verin. Araplara gönderilmiş bir dini onlardan iyi kimse bilmiyordur bence üstelik arapça yazılmış kendi dillerin de Ohh mis gibi.
Yok yanlış yok bilmem ne diyemiyor musunuz 14000 yıl önce ki gönderilen kitap artık günümüze uymuyor ki diğer sayfalarda zaten pek güzel demişler arkadaslar:p

eben ne dedim ?

Ateizm in kökleri milyonlarca yıl öncesine dayanıyor.

Bu durumda, demek ki ateistlerin hepsi fosil bir zihniyetin temsilciliğini yapmakta.

Mantığa geel.

:)

Ateizm'i Darwin'in kuramina baglayanlar var hala sanırım 21. Y.y da. Yaratılış süresinde evrim yoktur diye kesin bir bilgi mi varda biz duymadık acaba?

din anketinde sunniye basarken görmüşler seni burda neyin tatavasını yapıyosun ?

Hepsi komplo. Deist seçeneği bile koymamissin oraya yazık. Ateist e bastim geçtim, alternatif parti bulamayip chp ye oy veren kafası karışık cakma ulusalcilar gibi.

Kabil Allah a isyan edip, kardeşini öldürdüğünde, dünya da tek bir maymuna bile rastlamamıştı henüz.

Sığ düşünceler, dar zihinler.

:)

Neyse ben kahvaltıya gidiyorum feveran. Tatava yapma sen de.

Insan maymun dur demediği için sorun yok.dar zihin asıl bunu düşünmektir.
Bknz: evrim teorisi
Bknz: ben maymunlar gelmedim
Bknz: madem insan maymundan geldi o halde neden şimdi ki maymunlar insan olmuyor.

Edit : şeriat konusuna ateizmi getirip araya katan in kafasını getirsinler bize :p

Çok ciddi söylendi gülerek kaçtım bye.

sabah sabah Bi provakasyon yapayım dedim ona bile gelmediniz :( aferim büyük ilerleme var.testi geçtiniz :)

Geri