Merhaba bu konuyu açma sebebim Ankara'da yaşayıp evini temizletenlerin dikat etmesi için.***** isimli bir şahıs var böyle temizlik ilanı verdiğinizde o size ulaşıyor ve olayın sonrası şöyle gelişiyor.****** adlı şahısla 13.05.2016 tarihinde görüştüm.Bir siteye temizlik yaptırmak için ilan vermiştim ve beni bu şahıs aradı.Bütçemin 150 TL oldugunu söyledim fakat bana kendilerinin mükemmel bir temizlik yaptıgını ve internetten okuyabilecegimi söyledi.Daha sonra bana evimde kac halı,kaç koltuk,mutfak dolabı,buzdolabı,gardrop olup olmadıgını sordu.tüm halıları sileceklerini,dolapları ve koltukları tek tek sileceklerini söyledi.Hepsinin tek tek silecegini bilmem ne ürünleri kullandıgını 2 kişi geldiklerini ve herşeyi detayıyla temizleyip bana teslim edeceklerini söylediler.Bende 2+1 bir evde 90 metrekarelik bi yerde yaşıyorum.Çok detaylı temizlik yapacakları için. 200 TL ücret talep etti.Ben de olmuşken iyisi olsun diyerek cagirdim.14.05.2016 tarihinde yani konuştuktan bir gün sonra evime saat 9 gibi geldiler.ilk kapıyı açtığımda zaten bir şok yaşadım eşiyle beraber gelmiş.Sonra içimden belki eşi de işi biliyordur diye düşündüm.Sonra işe başladılar.Benim de evden çıkmam gerekiyordu.tek hata onlara parayı iş bitmeden teslim etmek oldu.akşam eve döndüğümde beynimden vurulmuşa döndüm.Mutfak dolaplarına hiç dokunmamış,buzdolabına hiç dokunmamış,tuvalette ki küçük çöp kutusunu bile silmemiş.Zaten evimde bir tane büyük 4 tane küçük kilim var hiç birini silmemiş.3 tane koltuk var hiç birini silmemiş hepsi pisliğiyle duruyor.sadece bir tanesini beni kandırmak için bir bölümünü ıslatmış.daha tabiki bununla bitmiyor gardrobumu silmemiş.Odamda ki perdeleri yıkayacaktı o da öylece duruyor.ya odamda ki çalışma masamı bile silmemiş.Anlayacağınız sadece yerleri ve camları silip evden çıkmış.200 tl param boştan yere gitti.Daha sonra aradım açmadı ben de mesaj çektim.Olanları anlattım hiç oralı dahi olmadı.Bu olay beni bu kadar sinirlendirdi ve doldurdu ki çareyi buraya yazmakta buldum.bu insanın sayfasında ki sloganıda memnun kalınmayan işten para almıyoruz.Bırakın memnun kalınmayı temizlemediği evden 200 tl alıp kaçıyor.En azından benim gibi başka birileri bu kişinin tuzağına düşmesin.